Aktywne Wpisy

mirko_anonim +28
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#gielda #xtb
Trzeba przyjąć porażkę z godnością. Wyciągam pieniądze ze stratą 5000 zł to nie na moje nerwy gdy wszystko czerwone, Więcej już nie stracę, a jeszcze w pracy cały czerwony siedzę. Tu się nie da zarobić nie wierzcie wykopkom bo wszystkie screeny preparują i naciągają was w interesie giełd abyście przewalali swoje własne pieniądze. Wolę trzymać pieniądze w skarpecie niż w tym kasynie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
·
#gielda #xtb
Trzeba przyjąć porażkę z godnością. Wyciągam pieniądze ze stratą 5000 zł to nie na moje nerwy gdy wszystko czerwone, Więcej już nie stracę, a jeszcze w pracy cały czerwony siedzę. Tu się nie da zarobić nie wierzcie wykopkom bo wszystkie screeny preparują i naciągają was w interesie giełd abyście przewalali swoje własne pieniądze. Wolę trzymać pieniądze w skarpecie niż w tym kasynie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
·

SoplicaTadeusz +50
Zastanawiam się czy gdybym zamontował sobie kamerkę w samochodzie to w przypadku zarejestrowania jakiegoś łamania przepisów na drodze mogę to zgłosić na policję? Tzn czy moje nagranie z kamerki może być wykorzystane jako podstawa do ukarania np. jakiegoś idioty wyprzedzającego na ciągłej? Zainspirował mnie do tego komentarz @cwlmod który chwali się i jest bardzo dumny ze swojego łamania przepisów i narażania życia niewinnych osób na niebezpieczeństwo. Gdybym mógł pomóc ukarać chociaż
źródło: temp_file2210496656479150415
Pobierz

Wczoraj odebrałem #wykopaka więc, żeby dopełnić formalności poniżej robię #pokapake
Moja para też w końcu potwierdziła i po nadaniu, z czystym sumieniem, mogłem dziś cieszyć się swoją.
Moim Mikołajem okazał się Mirek @ZlodziejBilonownic. Muszę przyznać, że już jak się paczkomat otworzył, to mi się morda uśmiechnęła. Paka wyglądała jakby ktoś ją pod choinką zostawił. Ślicznie zapakowana, z kokardką, papier nie porwany, nie mokry. W obecnych warunkach to chyba tylko moc Rona Swansona pomogła. To i papeteria z wiedzminskimi amuletami :D
Po otwarciu paki znalazłem ręcznie napisany list, odnoszący się do mojego opisu. Bardzo dziękuję za miłe słowa i życzenia. Również życzę wszystkiego najlepszego i żeby nie zakazali gotówki, bo z głodu umrzesz albo sens życia stracisz.
W paczce, ładnie zabezpieczone przed uszkodzeniem, były 4 prezenty.
Na początek skarbonka z logo Forda Mustanga, bardzo przyda się mojemu synkowi, bo poprzednią już zapełnił (zajumanymi z mojej kieszeni piątakami). Będzie też pasować do koszulki z podobnym motywem, którą noszę na codzień.
Pisałem, że lubię F1 więc dostałem kalendarz z mapami i rozpiską zakrętów na klasycznych torach. Powieszę sobie, żeby sledzic #raveceek w tym roku.
Trzeci prezent to rower. Wersja mini, żeby mi nawet w czasie najgorszej pogody towarzyszył. Jest cudny, ślicznie wyspawany, z drewnianymi elementami, stabilnie stoi na każdej powierzchni. Chciałem na nim pojeździć jak ten ziomek: https://youtu.be/SSkBRskWdzs?si=5jNBSVsS5SJhVU1m
Niestety Mirek w liście mi zabronił :( No nic, postawie go na półeczce.
Na koniec dostałem drewnianą choinkę, żeby poczuć ducha świąt. Akurat wczoraj dekorowaliśmy mieszkanie w świąteczny klimat, więc siadło idealnie wśród innych ozdób. Z radością dodam ją do świątecznego pudła świecidełek.
Chciałem też podziękować za brak kuszących, tuczących przegryzek w paczce, żona wystarczająco dużo szeleści sreberkami przed świętami a u mnie #grubyzaklad w trakcie.
To moja pierwsza edycja w zabawie, wiem natomiast, że o ile będzie kontynuowana i nie trafię na czarną listę, to na pewno będę bawił się ponownie. Dziękuję jeszcze raz Mikołajowi jak i moderacji/administracji za zabawę.
paka w formule Lite - do żadnej innej nie byłem uprawniony :(
Wszystkim uczestnikom i obserwującym życzę wszystkiego najlepszego i wesołych świąt!
źródło: temp_file7562875189421635474
PobierzJeszcze raz dziękuję i najlepszego!