Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +5
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Amber_Waves +61
#slubodpierwszegowejrzenia Jaka nie byłaby Kaja, to Batyr ma energię i wygląd starego dziada.

źródło: temp_file4358276102070641
PobierzNie musisz wierzyć.
Podstawowa stawka plus delegacja.
Branża elektryczna.
No i najlepsze - byłem opetatorem turbiny gazowej. Na 3 zmianie. Jak teraz o tym pomyślę... .Oczywiście - byłem w większym zespole i było pełne zabezpieczenie.
źródło: 20231210_080414
Pobierz@w0jmar
Im dłużej pracuje, tym bardziej się przekonuje, że to nieprawda. Mam mase znajomych, ktorzy chwycili sie jakiegoś pośrednictwa nieruchomosci (ktorym gardze) a pokonczyli gownouczelnie i kreca takie liczby, ze głowa mała. Ziomek nie skonczyl szkoly sredniej a zaklada biznes za biznesem, drugi tak samo. Kilka lat bili glowa w sciane ale jak juz zaskoczyli to w krotkim czasie przeskoczyli mnie z zarobkami. Tak samo kolejny
@SaintWykopek: tyle można jako zwykły elektryk w PL wyciągnąć a koszty życia nieporównywalnie niższe