Aktywne Wpisy
xoxoxo_oxoxox +259
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow
I ten opis który jeszcze bardziej oddala kandydatów XD
A tyle sie mówi mówiło o mokebe ale niee
Tak czy siak macie walczyc o nią xD
I ten opis który jeszcze bardziej oddala kandydatów XD
A tyle sie mówi mówiło o mokebe ale niee
Tak czy siak macie walczyc o nią xD
HeIlNah +85
Dlaczego tacy ludzie marnują tlen. Dlaczego. ZACHOD UPADL
Ta laska to ewenement. Mając srednia widzów 100-200 dostaje regularnie co meisiac srednio 20-50 tysiecy od spermiarzy w DONEJTACH XD
Chlop przy takiej samej liczbie widzów jak 100-200zł na miesiac dostanie w donejtach to sukces
#przegryw #spermiage
Ta laska to ewenement. Mając srednia widzów 100-200 dostaje regularnie co meisiac srednio 20-50 tysiecy od spermiarzy w DONEJTACH XD
Chlop przy takiej samej liczbie widzów jak 100-200zł na miesiac dostanie w donejtach to sukces
#przegryw #spermiage
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Gdy wybrałem opcję płatności kartą w #auchan, przed ekranem z żebractwem wyświetliło mi się na dobre dwie sekundy to, co widać na zdjęciu. Zanim człowiek ogarnie o co chodzi odruchowo wciskając "tak", ekran na chwilę przed wciśnięciem zdąży już się zmienić na żebry.
Co o tym myślicie? Miła, nienachalna prośba o pomoc? Czy może próba manipulacji zamyślonym człowiekiem, który z rozpędu przeklikuje się przez procesy zgodnie z instrukcjami, tak jak w samej kasie samoobsługowej?
#afera #bekazpodludzi
@claudio_caniggia czasem kasjerki same mówią, żeby najpierw nacisnąć krzyżyk
How dare you!? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeszcze Aniołki się pojawiły i młodociani czekający przed Biedronkami i PoloMarketami.
Nic mnie tak nie wyleczyło z pomagania jak te #!$%@?. Dlatego nie pomagam żadnym chorym dzieciom, niepełnosprawnym, żebrakom itp. Jedyna pomoc jaką praktykuje to ta w schronisku, czyli wyprowadzanie piesków, kupowanie im zabawek i innych pierdół które są akurat potrzebne. Tam wiem, że jak zaniosę zabawkę to się będzie nią bawić piesek i
@xadereq: a jakby w innych krajach ludzie zaczęli masowo skakać z mostów, to zebrałeś byś swoich znajomych i też byś skoczył? Poważnie pytam