Aktywne Wpisy

witam12 +389
Chciałeś zwrócić butelki w sklepie do którego masz najbliżej? Nich z tych rzeczy, musisz dymać z worem niezgniecionyh śmieci do sklepu w którym je kupiłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#systemkaucyjny #aldi #z---------------a
#systemkaucyjny #aldi #z---------------a
źródło: 1000028038
Pobierz
MG78 +100
Spytacie dlaczego ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
źródło: IMG_0657
Pobierz

@niedoszly_andrzej: Tak było. Nawiasem mówiąc w dobie min przeciwpiechotnych nieśmiertelność Achillesa sporo traci na znaczeniu.
źródło: DmAbszHX0AA59cT
PobierzMoim skromnym zdaniem badania genetyczne nijak mają się do kultury i wyrządziły w świecie archeologii i historii więcej złego jak dobrego wprowadzając niepotrzebny zamęt w badaniach nad ciągłością czy zasięgiem danej kultury.
Wg. dżentelmenów z Wiednia, wędrówki ludów były de facto wędrowkami tradycji dominującej grupy w danej federacji. Jeśli do tego dodamy sobie fakt, że ludności
Poza tym jak śpiewał klasyk:
A z Masadą nie było przypadkiem tak że obrońcy wpierw pozabijali kobiety dzieci i starców żeby na dłużej starczyło im żywności a finalnie
@niedoszly_andrzej: Można sobie obejrzeć https://www.cda.pl/video/110242578c.