Aktywne Wpisy
belfegorrrr +786
#sasiedzi nie wiedziałem, że powoduje wzajemną dezorganizację parkując na ogólnodostępnym miejscu na parkingu wspólnoty xd
gymw8nhnzd +131
Izuniu (@izadamczyk #izadamczyk #izaadamczyk Iza Adamczyk) to jeszcze raz ale powoli:
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
- praca od 9 do 17.30 ponieważ jest doliczona obowiązkowa przerwa lunchowa
- praca zdalna tylko okazjonalna gdy dobrze to usprawiedliwisz i poprosisz prezesa
- karta dostępu i pikacz przy drzwiach co by kontrolować czas
- łazienka i kuchnia są poza tą strefą więc każde wyjście jest odliczane z przerwy
- czas przerwy trzeba kontrolować ponieważ na koniec miesiąca przychodzi mail z excelem jeśli ktoś go przekroczy
- rozmowy z kandydatami tylko osobiście - wywalczyły żeby pierwsze można robić przez telefon bo nikt nie chciał przyjeżdżać do biura pogadać 20 minut z babeczką z HRów nie znając dokładnie oferty
- na święta kupony Sodexo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Także nie narzekajcie #programista15k
#pracbaza #pracait #praca #korposwiat
Poważnie jednej linijki tekstu ze zrozumieniem przeczytać nie potrafisz?
- team lider na tym samym ołpen spejsie slucha i patrzy czy sie nie obijasz i nie za duzo rozmawiasz z innymi
- blokady na prawie wszystko w internecie poza stack overflow
- team lider Cie o-------a jak idziesz na dwojke dluzej niz 15minut
- brak wigilii biurowej bo prezes nie wyrazil zgody ani budzetu
- mieszana umowa b2b + minimalna uop na
@ATAT-2: prosta zagadka - Comarch
@ATAT-2: Miałem ofertę pracy w firmie z Anglii gdzie było tak samo. Pracujesz 8,5h bo obowiązkowa przerwa 30 minut. Takie praktyki są raczej częstsze na zachodzie.