Aktywne Wpisy
karol-blabert +536
Lewusx +53
Najbardziej plusowany komentarz dostanie ode mnie białeczko. :)
#mikrokoksy #dieta #silownia #rozdajo #mirkokoksy #sterydy #odchudzanie
#mikrokoksy #dieta #silownia #rozdajo #mirkokoksy #sterydy #odchudzanie
Mam pytanie do osób, które były na zorganizowanych wyjazdach w alpy np. że SnowShow, FeelTheFlow, SnowEvents. Jakie są ogólnie wasze odczucia co do tych wyjazdów? Ceny są dość atrakcyjne i według opisu wszystko wygląda naprawdę interesująco jednak zawsze lepiej poznać opinie ludzi, który byli na takiej wycieczce.
Jestem dość zaawansowanym narciarzem, co roku śmigam w Alpy z bratem i jeżdżę głównie po czarnych/czerwonych trasach ale chciałbym raz spróbować pojechać na taki „ekipowy” wyjazd nastawiony bardziej na integrację z ludźmi i zabawę niż jazdę na okrągło. A we dwójkę z bratem wiadomo, że z czasem bywa nudno xD
Mam 25 lat więc chyba za stary na takie atrakcje nie jestem i mam nadzieję spotkać ludzi w zbliżonym wieku :D
Dodam, że patrzę głównie na wyjazdy do Francji w marcu/kwietniu i byłby to mój drugi wyjazd tej zimy.
I jak z poznawaniem ludzi na takich wyjazdach? Jechałbym solo z myślą żeby właśnie nawiązać jakieś nowe znajomości. Niestety moi znajomi/przyjaciele nie jeżdżą na nartach ani desce więc poznanie nowych osób z podobną zajawką zawsze będzie fajne ;)
A no i na koniec, mam 195cm wzrostu -> czy dopłacanie do miejsc XXL w autobusie faktycznie coś daje?
#narty #alpy #zima #podroze
To takie polskie ( ͡° ͜ʖ ͡°)