Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 79
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Megasuper: Imo on i Kukiz to podstawieni ludzie zbierający tych niezdecydowanych młodych (poniżej 50) ludzi. Trochę powie na lewo, trochę na prawo, generalnie zrobi to co robił całe życie, czyli zadowoli ludzi, a kiedy będzie trzeba, będzie wspierał odpowiednią stronę. Jak się ludziom znudzi to będzie następny jakiś "ulubieniec". Nie wiem, Pudzianowski czy inny Stanowski.
  • Odpowiedz
@Megasuper o nie mam wątpliwości. Na razie to on jest takim majstrem co dopiero wszedł i gada „o panie kto to panu tak s--------ł”. Poczekamy na efekty pracy tego rządu. Ale mam przekonanie, że trzeba będzie przestać cwaniakować.
  • Odpowiedz
@Megasuper: dlaczego uważa że to najgorsze skoro tak właśnie powinno być. Jeżeli chłop wykonuje dobrze swoją pracę to jest lubiany, a jak przestanie dobrze pracować to go wywalimy z sejmu. Gdybyśmy robili tak z każdym niekompetentnym posłem to ten kraj miałby się dużo lepiej.
  • Odpowiedz
@Megasuper: póki co to Hołownia na odwrotny cykl xd zaczął od bycia wyśmiewanym i opluwanym, a po 3 latach jest gdzie jest. Kukiz nie wytrzymał pół roku
  • Odpowiedz
on i Kukiz to podstawieni ludzie zbierający tych niezdecydowanych młodych (poniżej 50) ludz

@sierramikebravo: master plan 7d ludzi jaszczurów xd Bo prawdziwym patriotą i obroną Polski jest tylko Kaczyński, a jedynym wybawicielem Tusk - wszystko inne to symulacja XD Zandberg to tak naprawdę przebrany orangutan xdd
  • Odpowiedz
@Gluptaki: Niby jest masa (śmieszne, że akurat wszystkie wymienione przez Ciebie osoby są związane z lobby akerykanskim, ale tu oboje pochodzą z Europy srodkowo wschodniej i zaczynali w bardzo podobnym okresie. Śmierdzi tu trochę jakaś zorganizowana akcja konkretnych elit. W Polsce, podobnie jak i na Ukrainie nigdy wcześniej nie było podobnego przypadku, a tu nagle w podobnym momencie robią się takie dwa. Nie mówię, że tak jest na 100%, mówię
  • Odpowiedz