mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
24
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
h.....f
h.....f
@mirko_anonim: a ja miałem odwrotnie i w młodości i dzieciństwie mnóstwo zamartwiania się neurotyczność i myśleniu o 500 scenariuszach a teraz derealizacja depresonalizacja i brak odbierania strachu podczas zagrozenia hehe
6
LajfIsBjutiful
@mirko_anonim: dzieciństwo w którym nie ma zmartwień czy w szkole będą cię zaczepiać, czy będzie co jeść, czy stary będzie się awanturował, czy matka nie trafi do psychiatryka, czy nie trafisz od domu dziecka = oski
2
crisbenz
@mirko_anonim: Dzieciństwo to obiektywnie najszczęśliwszy czas dla człowieka bo tak jak wspomniałeś, żyjesz w ,,tu i teraz". Powodem zaś dla którego ludzie są nieszczęśliwi to permanentne ,,wycieczki" w przeszłość i układanie tysięcy scenariuszy przyszłości, najczęściej negatywnych.
1
kaminarii
@mirko_anonim: Czasy piękne pomijając szkołę i towarzystwo szkolne. Siedziałeś w domu przy kompie grając sobie w csika, half life, hiroski i inne gierki i realnie ciebie to pochłaniało że zapominałeś o całym świecie. Tera człowiek wraca z roboty i nic mu się nie chce, tym bardziej znowu siedzieć przy kompie. ;/
0
ehhcokolwiek
derealizacja depresonalizacja i brak odbierania strachu podczas zagrozenia hehe

@h-f-h-f: mam podobnie, miałem epizod derealizacji i mimo że już w dużej mierze minął to od tamtego czasu przestaję stopniowo czuć wstyd i strach i robię w miejscach publicznych rzeczy na które mam ochotę przy całkowitym ₩¥!€baniu na innych ludzi xd
0
h.....f
h.....f
@ehhcokolwiek: no to naruszasz normy społeczne i nie jest to zbytnio zdrowe xd
0