Aktywne Wpisy
Hugolina +24
#niebieskiepaski
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
MistrzPatelnii +106
Ktoś był ostatnio i orientuje się, na jakie koszty się szykować poza lotem, planujemy tygodniowe wakacje?
Pewnie auto do zwiedzania + hotel nie musi być full wypas, ale fajnie jakby miał basen swój w razie czego.
Jedzenie strzelam 20-25euro za obiad na osobe
#podrozujzwykopem #podroze
ja liczę 1k e na osobę, trochę cebulka, trochę oszczędzania - np jak wynajmniemy apartament to sobie razem gotujemy śniadania, ale obiady/kolacje raczej na mieście.
w tym roku na Cyprze mniej więcej tyle nas wyszło. 1 tydzień, 5osób, małe autko, dwie lokalizacje (wschód-zachód), na
Dobrze rozumiem że tyle wydaliście w 17 dni?
Czytam, że tam jest "troche" chaos, jeśli chodzi o jazdę autami i nie trudno a jakaś akcje.
A wolałbym zapłacic właśnie jakieś pełne ubezpieczenie i mieć wywalone trochę na to, że ktoś na parkingu walnie w zderzak/zarysuje.
ale wtedy faktycznie tanio wychodzi 780zł za 7dni z ubezpieczeniem
Po za tym, co wymienilem, to mi sie nie przytrafila zadna przygoda a zrobilem w sumie z 2000km+ po wyspie.
Od razu moge tylko doradzic, ze
a) w Palermo lepiej nie miec samochodu - wszedzie jest blisko. Tego samego dnia jak sie zamedowalismy an AirBnB to pod naszymi oknami okradli komus auto(wybite szyby). Ja zrobilem tak, ze od razu po wypakowaniu bagazy zawiozlem auto na lotnisko i
Dzięki za rady, auto musze zobaczyć pojemności żeby weszły 4 osoby + bagaż dwie walizki+plecaki.