Aktywne Wpisy

Sleepypl +588

mirko_anonim +110
✨️ Gorzka prawda o lekarzach w Polsce Ⓘ
Kilka gorzkich slów prawdy o lekarzach w Polsce.
Do ludzi coraz częściej dociera jak dużą aberracją jest poziom wynagrodzeń lekarzy w Polsce. W dodatku wiele osób z tej branży nie jest otwartych na merytoryczną dyskusję i nie przyjmuje jakiejkolwiek krytyki.
Ponieważ dosyć często mam wizyty u lekarzy, to postanowiłem podzielić się swoimi spostrzeżeniami. Zapraszam do polemiki wszystkich, także osoby z branży medycznej. Zanim przejdę dalej chciałbym zaznaczyć,
Kilka gorzkich slów prawdy o lekarzach w Polsce.
Do ludzi coraz częściej dociera jak dużą aberracją jest poziom wynagrodzeń lekarzy w Polsce. W dodatku wiele osób z tej branży nie jest otwartych na merytoryczną dyskusję i nie przyjmuje jakiejkolwiek krytyki.
Ponieważ dosyć często mam wizyty u lekarzy, to postanowiłem podzielić się swoimi spostrzeżeniami. Zapraszam do polemiki wszystkich, także osoby z branży medycznej. Zanim przejdę dalej chciałbym zaznaczyć,

@TROLLO_LOL: Przykładem czego? Każdy kto ma RiGCz wie że polski NFZ jest przykładem tragedii. Z ukraińcami czy bez.
@200Amra: Przykładem tego że zlikwidujemy wszystkie zasiłki itp. dla Polskich obywateli.
@Stabilizator: już to gdzieś słyszałem ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Polska zalicza tak duży wzrost gospodarczy, że z Ukraińcami i innymi narodowościmk nadal wskaźnik bezrobocia jest niski. Gdyby zniknęli to w Polsce byłby ogramy problem.
Jak już się czepiać to tych których PiS przyjął ponad milion.
@krisip: O ku*wa XD zlituj się.
@mstasiek: jeśli czujesz się obywatelem drugiej kategorii to widocznie na to zasługujesz. Ja od 2 lat mam do czynienia z Ukraińcami w mieście gdzie ich jest najwięcej lub prawie najwięcej, a takiego poczucia nie mam.
@jozef-dzierzynski: to musisz popracować nad dojrzałością emocjonalną, bo jakby mi ktoś coś takiego powiedział, napisał to bym go poprosił o stosowne wyliczenia, a w przypadku ich braku, po prostu go osrał. xD
Jeśli potrącił Cię samochód to znaczy, że na to zasługiwałeś, bo mnie nigdy nie potrącił.