Aktywne Wpisy
#mecz Norwegia ma zajebiste to wiosłowanie:) ciekawe co Polacy mogliby wymyślić takiego?

melquiades +16
Czyli Brazylia na mistrzostwo świata będzie czekać najdłużej odkąd zdobyli pierwszy tytuł w 1950, bo co najmniej 28 lat, a po 1970 czekali 24.
W sumie od dzieciaka odkąd interesuję się piłką takie stare pryki jak Borek pieprzą o tych wielkich generacjach Brazylii i robią z nich naród mundialowych wybrańców którzy idą po kolejne "gwiazdki", a ja jeszcze nigdy jak żyję nie widziałem na własne oczy ich sukcesu na tym turnieju i
W sumie od dzieciaka odkąd interesuję się piłką takie stare pryki jak Borek pieprzą o tych wielkich generacjach Brazylii i robią z nich naród mundialowych wybrańców którzy idą po kolejne "gwiazdki", a ja jeszcze nigdy jak żyję nie widziałem na własne oczy ich sukcesu na tym turnieju i

@TROLLO_LOL: Przykładem czego? Każdy kto ma RiGCz wie że polski NFZ jest przykładem tragedii. Z ukraińcami czy bez.
@200Amra: Przykładem tego że zlikwidujemy wszystkie zasiłki itp. dla Polskich obywateli.
@Stabilizator: już to gdzieś słyszałem ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Polska zalicza tak duży wzrost gospodarczy, że z Ukraińcami i innymi narodowościmk nadal wskaźnik bezrobocia jest niski. Gdyby zniknęli to w Polsce byłby ogramy problem.
Jak już się czepiać to tych których PiS przyjął ponad milion.
@krisip: O ku*wa XD zlituj się.
@mstasiek: jeśli czujesz się obywatelem drugiej kategorii to widocznie na to zasługujesz. Ja od 2 lat mam do czynienia z Ukraińcami w mieście gdzie ich jest najwięcej lub prawie najwięcej, a takiego poczucia nie mam.
@jozef-dzierzynski: to musisz popracować nad dojrzałością emocjonalną, bo jakby mi ktoś coś takiego powiedział, napisał to bym go poprosił o stosowne wyliczenia, a w przypadku ich braku, po prostu go osrał. xD
Jeśli potrącił Cię samochód to znaczy, że na to zasługiwałeś, bo mnie nigdy nie potrącił.