@Durisil: Bolesna prawda. Samemu lepiej, ale czasami sie nie da ... Patrzysz na tych szczęśliwych ludzi, na te pary z rodziną i jest ci po prostu przykro. Lubie być sam ze sobą, ale czasami po prostu sie nie da.
@Mr_3nKi_: Widzimy tylko to co na zewnątrz. Czy szczęśliwi ludzie? Może w tej chwili na lodowisku są szczęśliwi, a potem co? Nie wiemy. Może poza lodowiskiem to faktycznie te rodziny się kochają, pary traktują się z szacunkiem, a może też dzieci przeżywają piekło, partner jest w toksycznym związku itp.
Widzimy tylko to co na zewnątrz. Czy szczęśliwi ludzie? Może w tej chwili na lodowisku są szczęśliwi, a potem co? Nie wiemy.
@Durisil: Rozumiem do czego pijesz, ale jednak są razem, tworzą rodzinę, związek. Nikt nie ma kolorowego życia, ale są razem i sie wspierają nawzajem, rozumieją sie.
Może poza lodowiskiem to faktycznie te rodziny się kochają, pary traktują się z szacunkiem, a może też dzieci przeżywają piekło, partner jest
@Mr_3nKi_: No ja wyśmiewać nie chcę, ale powątpiewam w to odczytywanie ludzi. Sam trafiłem na tyle k---w w życiu, a zaskoczenie dalej przychodzi jak ktoś się wydaje taki, a rzeczywistość to weryfikuje. Ciężko po okładce oceniać.
@ShineLow: To nie takie łatwe, bo żadna sama nie przychodzi - tylko spiedoxy i kozacy, którzy ładnie śmigają. Jednak miło sie robi, kiedy inni próbują cie naśladować w jeździe. Próbują i próbują - tak jak ja kiedyś, sam sie uczyłem od innych. Chciałbym im pomóc, ale wyszedłbym na większego spierdoxa i zaraz policja by przyjechała.
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
Może poza lodowiskiem to faktycznie te rodziny się kochają, pary traktują się z szacunkiem, a może też dzieci przeżywają piekło, partner jest w toksycznym związku itp.
@Durisil: Rozumiem do czego pijesz, ale jednak są razem, tworzą rodzinę, związek. Nikt nie ma kolorowego życia, ale są razem i sie wspierają nawzajem, rozumieją sie.
Ciężko po okładce oceniać.