Aktywne Wpisy
masternodeBTC +554
Wskaż przedmiot/usługę/czynność, która w ostatnim czasie poprawiła na jakiejkolwiek płaszczyźnie w Twoim życiu komfort/bezpieczeństwo/zdrowie/prywatność itp.
Zanim przejdę do konkretów to parę słów dla nowych czytelników. Już od 3 lat rozmawiamy w tych wpisach o wszelkich usprawniaczach życia. W skrócie: każdy poleca rzeczy które wprowadził do swojego życia z tytułowego pytania i może je polecić, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy plusuje rozwiązania z których również korzysta,
Zanim przejdę do konkretów to parę słów dla nowych czytelników. Już od 3 lat rozmawiamy w tych wpisach o wszelkich usprawniaczach życia. W skrócie: każdy poleca rzeczy które wprowadził do swojego życia z tytułowego pytania i może je polecić, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy plusuje rozwiązania z których również korzysta,
Piastan +33
Dlaczego audyt jest szkodliwy pomimo, że jego działania są legalne, a większośc żołnierzy to troglodytyci.
Przez płot można obserwować/nagrywać np kiedy są zmiany wartowników, jakie są trasy patroli i o których godzinach, jaki jest porządek dnia jednostki. Można PODSŁUCHIWAĆ o czym mówią żołnierze, chociaż by kto jaki ma stopień/specjalizacje. Jak wyglądają zajęcia/szkolenia przeprowadzane na zewnątrz.
Jaki sprzęt mają żołnierze(kiedy nowy sprzęt trafił) w danej jednostce i nie chodzi mi o wolno stojące
Przez płot można obserwować/nagrywać np kiedy są zmiany wartowników, jakie są trasy patroli i o których godzinach, jaki jest porządek dnia jednostki. Można PODSŁUCHIWAĆ o czym mówią żołnierze, chociaż by kto jaki ma stopień/specjalizacje. Jak wyglądają zajęcia/szkolenia przeprowadzane na zewnątrz.
Jaki sprzęt mają żołnierze(kiedy nowy sprzęt trafił) w danej jednostce i nie chodzi mi o wolno stojące
Tam oboje pracują i mieszkają z innym współlokatorem płci męskiej (to ważne, ale o tym za chwile bo to nie to jest tu najważniejsze).
I teraz chłop wychodzi do pracy. Mimo, że żona na dowidzenia daje mu buzi i mówi, że będzie tęsknić to zostaje w domu ze współlokatorem.
On w końcu montuje ukryte kamery.
Wraca do domu, odtwarza nagranie a tam żona nie do poznania. Po zamknięciu drzwi wchodzi współlokator. Robią rzeczy, których ona sie z nim w łóżku wstydziła, lub czuła dyskomfort przy analu. A tu wystarczyło, że obiekt zawstydzeń czyli mąż wyszedł do pracy.
Oczywiście awantura. Wspólnie podjęli decyzje, że chcą ratować związek ale ona stwierdziła, że muszą sie wyprowadzić na inny wynajem tzw "na swoje dla ubogich". Jeśli tego nie zrobią to współlokator dalej będzie kusić bydlakiem.
Ale jak już wcześniej wspomniałem, nie to jest najważniejsze, że #p0lka popuszczała regularnie szpary.
Najbardziej zabolało i ją i jej rodziców to, że ten ośmielił sie wtrakcie kłótni nazwać ją #!$%@?ą, dziwką itp. Rozumiecie, nie najważniejsze było to co ona #!$%@?, tylko fakt jak on ją zwyzywał. Chłop codziennie wychodził do pracy, codziennie z nią spał, codziennie był zapewniany o miłości, a kiedy był po za domem to ona starała sie tą miłośc uzupełniać nasieniem innego typa.
I nie tu jej rodzice widzieli problem.
Obecnie sobie wybaczyli, mają drugie dziecko i mieszkają bez obcych osób. Tylko czwórką.
I teraz czy to wg mnie jest coś nie halo, że ona jest tu praktycznie bez winy? Pomijam fakt, że ego to ona ma #!$%@? w kosmos bo zarabia w funtach a nie jak te polskie biedaki w polsce w marnych złotówkach. Ale serio, ona sie nie czuła winna bo była kuszona a potem szantazowana. Winny jest jej mąż i powinien sie cieszyć, że mu wybaczyła.
Serio próbowałem kiedyś gadać z jej matką to usłyszałem "nie masz pojęcia jak sie do niej po tym odzywał!" XDDD
Historia ma już z 13 czy 14 lat, ale dałbym se rękę obciąć, że jeszcze nie raz popuściła komuś szpary, taka jej natura.
Tak wiem, dla wielu zarzutka. Ale jak wyjdziecie z piwnicy to takie rzeczy mają miejsce, szkoda jedynie tych facetów, którzy będą cierpieć całe życie a ich zaufanie nigdy nie będzie takie samo, ale on zapewne zrobił to aby ratować nie związek a kontakty z dzieckiem.
#zwiazki #truestory
jeszcze drugie dziecko zrobił, czyli dał się usidlić podwójnie zamiast rozpocząć procedurę rozwodu
dlatego nie mają do niego szacunku i mają mu za złe, że brzydko się wyrażał o swojej żonie
@Zarzutkkake: taki offtop przypomniało mi się jak się kłóciłem z kuzynem (on nagrał tą rozmowe xD)a dziadek jedyne co przeżywał to, że przeklinałem xDD (mielismy po 19lat)
Faceci się niczym nie różnią od lasek które sobie biorą gruchaczy i później płaczą , miał sito zamiast mózgu przy doborze partnerki to teraz płacze