Wpis z mikrobloga

@BayzedMan to jest jednak jakiś ruski false flag.

@TarnowskiMentor: To samo miałem wczoraj na myśli xD
Przecież to, co ten "chłop" wypisuje, tylko szkodzi Ukraińcom...Tysiące bezmyślnych wpisów, byle by tylko jak najwięcej akcji zrobić na tym profilu. Jestem pewien, że on sam zraził do Ukrainy setki osób przez swoje komentarze.
  • Odpowiedz
@TarnowskiMentor: prawie uwierzylem ale widze ze pojawil sie neuroti, zenek i harold, wiec wiadomo ze to urojenia trolli ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@robertkk: O jest kolejny inteligent, co we wszystkich widzi agentów gru i ruskich trolli xD
Zrozum roberciku, że trochę się pozmieniało od początku wojny, gdzie 80%+ Polaków było za wami.
Myślisz, że będziemy ciągle tak samo was wspierać i szanować gdy wasi
  • Odpowiedz
@Kret_Huczsrajajaminski: teraz juz polacy nie sa za polska? Lipa. W 1 zdaniu nazywasz inteligentem a w drugim robisz to samo, mimo ze ja tamtego nie nazwalem trollem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@robertkk: Weź może idź na jakiś kurs języka polskiego, albo poproś kogoś, by ci złożył to zdanie w logiczny sposób.
  • Odpowiedz
@harold97: trzeba mieć naprawdę beznadziejne i smutne życie bez jakichkolwiek celów żeby założyć kanał na discord dotyczący wykopu. Tak smutne i abstrakcyjne że porównałbym to do... w sumie nawet nie ma co czego. Po prostu dno.
  • Odpowiedz
trochę się pozmieniało od początku wojny, gdzie 80%+ Polaków było za wami.

@TarnowskiMentor: moja odp jest do tego co wyzej, jestem z Polski wiec jak juz Polacy nie sa za nami, czyli za Polska, to lipa. Teraz jestesmy za rosja?
  • Odpowiedz