Aktywne Wpisy

NaNicTo +25
#slubodpierwszegowejrzenia Czy Katechetka to najbrzydsza uczestniczka do tej pory? Wygląda jak gargamel, ale konkurencja w postaci Czyngis chana i np. Kangurzycy jest dosc ostra. Co na to eksperci ?
slimek16 +2
Pytanie do różowych: który z tych Panów jest najlepszy? :D #slubodpierwszegowejrzenia

1. Gry są dopisane do konta. Jak kupisz Q3 to będziesz miał tam te kupione gry.
2,3,4 - Niestety Air Link to nie jest idealne rozwiązanie i ja też przechodziłem wielokrotnie przez różne problemy. Raz coś tam dała aktualizacja, raz zmiana modemu do internetu, raz reset ustawień do fabrycznych itd.
5. Zmierz sobie rozstaw oczu. Ja mam 3mm za szeroko niż maksymalne położenie
1. Nikt nie będzie się bawił w usuwanie gierek jak zwrócisz gogle. Natomiast polecający po prostu nie dostanie swoich 30$ bo te pojawiają się po miesiącu.
1-4. Masz AP na innym piętrze, to daje duże praktycznie pewność problemów. Zwłaszcza przy dynamicznym bitrate.
Przenieś AP oraz poświęć chwilę na ręczne ustawienie bitrate, aby było stabilnie. Nie sugeruj się prędkością internetu, bo nie ma tu ona żadnego znaczenia. Możesz spróbować Virtual Desktop,
2,3. twoje problemy z airlinkiem to problemy z airlinkiem. może za tym stać wifi, albo na przykład steamvr, z którym ostatni są problemy (od wersji steamvr 2.0).
tp, że wifi zrywa co jakiś czas jest raczej normalne. jeśli rwie tak, że nie da się grać, a ty jesteś w tym samym pomieszczeniu co router to raczej coś się zepsuło. w