Mirko, mam problem z moim #ekspres Mam go dopiero od miesiąca i zwróciłem uwagę, że przy robieniu czegokolwiek czy to kawa czy płukanie, kawa/woda leci oprócz dysz jeszcze przez światełko i zza dozownika. Oczywiście obstawiam nieszczelny dozownik ale czy to może być winą zakamienienia? (Mamy zamontowany filtr) Czy to jednak z-----e uszczelki głównym winowajcą? Pytam, żeby mi w razie co na serwisie nie zarzucili nieprawidłowej konserwacji. #kawa #ekspresdokawy
@Pan_latarka: @Chrystus @Kulek1981 A jeszcze jedno pytanie. Z racji tego, że ekspres kupowany był w Media Expert to lepiej do nich dzwonić czy bezpośrednio do producenta ekspresu?
Mam go dopiero od miesiąca i zwróciłem uwagę, że przy robieniu czegokolwiek czy to kawa czy płukanie, kawa/woda leci oprócz dysz jeszcze przez światełko i zza dozownika. Oczywiście obstawiam nieszczelny dozownik ale czy to może być winą zakamienienia? (Mamy zamontowany filtr) Czy to jednak z-----e uszczelki głównym winowajcą? Pytam, żeby mi w razie co na serwisie nie zarzucili nieprawidłowej konserwacji.
#kawa #ekspresdokawy
Zdjęcie w trakcie czyszczenia, widać jeszcze trochę brudu na lampce
A jeszcze jedno pytanie. Z racji tego, że ekspres kupowany był w Media Expert to lepiej do nich dzwonić czy bezpośrednio do producenta ekspresu?