Wpis z mikrobloga

który z tych tu powinien wylecieć z #f1 jak najszybciej? (kolejność przypadkowa)

KRS - który z tych tu powinien wylecieć z #f1 jak najszybciej? (kolejność przypadkowa...

źródło: ogury

Pobierz

top ogór 2023 to

• Tsunoda 1.8% (3)
  • Zhou 3.0% (5)
  • Stroll 31.7% (53)
  • Ocon 21.6% (36)
  • Magnussen 2.4% (4)
  • Sargeant 34.7% (58)
  • Hulkenberg 4.8% (8)

Oddanych głosów: 167

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@K_R_S: Niby oczywiste że Sierżant ale Tsunoda kolejny sezon z fartem bo najpierw de Vries który był pomyłką, potem Ric na chwilę który nie jedził pół sezonu, potem debiutant Lawson i znowu Ric z połamaną ręką. 3 sezon nic nie pokazuje, błędy jak debiutant, drze ryja, wszystkich obwinia i ostatnio rzucał nawet jakimiś elementami.
  • Odpowiedz
@K_R_S: Sierżant ma pierwszy sezon, więc zostały mu jeszcze resztki taryfy ulgowej. Ale taki Stroll to już serio nie wiem po co on jest w F1 xD
  • Odpowiedz
@K_R_S: Przecież taki Ocon by zjadł i wypluł takiego Pereza, sainza pewnie też. Nie wiem co on robi w tym zestawieniu.
  • Odpowiedz
@K_R_S: ja p------e dajcie spokój z Oconem w takich zestawieniach. Sam nie lubie szczura, bo to mega śliski typ, ale zestawianie go wśród największych ogurów to odklejka. To samo Hulkenberg, który przed sezonem, o ile pamiętam wg. 78% wykopków miał zostać rozjechany przez Magnussena xD
  • Odpowiedz