Wpis z mikrobloga

@Yelonek: nie tylko elektryki tak mają. W nowych lexusach bez problemu uruchamiasz klimatyzację apką. Jak bateria jest rozładowana, to silnik spalinowy odpala się na chwilę.
No i podstawowa rzecz, najlepiej nie zostawiać auta na słońcu :D
  • Odpowiedz
  • 3
przecież nowe auta mają schładzanie auta przez apkę. Koleś co się zatrzymał w 2000 roku xD Wiesz że jest też coś takiego jak webasto i w zimę auto się grzeje również z apki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Nikczemny_Pomidor: Mam Octavię TDI z webasto i to jest nie do porównania. Chyba z 20 minut, żeby szyby puściły. Do tego muszę być w zasięgu pilota, żeby to włączyć.
  • Odpowiedz
  • 8
przecież to samo możesz mieć w spalinowych, drugi mem o zimie to już w ogóle, bo webasto jest od dekad

@r5678: Jasne, każde nowe spalinowe auto wyjeżdża z webasto. Mało kto to bierze, bo kilka tysięcy dopłaty. Stoi się i się drapie.
Yelonek - >przecież to samo możesz mieć w spalinowych, drugi mem o zimie to już w ogó...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
przecież nowe auta mają schładzanie auta przez apkę. Koleś co się zatrzymał w 2000 roku xD Wiesz że jest też coś takiego jak webasto i w zimę auto się grzeje również z apki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Nikczemny_Pomidor: Może pluginy (a więc elektryki) mają takie funkcje. Gadanie o webasto to pokazywanie, że nie ma się argumentów xD
  • Odpowiedz
drugi mem o zimie to już w ogóle, bo webasto jest od dekad

@r5678: Memem to jest taki dzban jak ty, który nie ma websto, ale stęka że mógły mieć i wtedy to prawie jak elektryk xD
  • Odpowiedz
Serio ktos to gowno jeszcze kupuje?

@wypok_wypok: coraz więcej osób. Sam rozważam zakup jakiegoś, jako auta do jazdy wokół komina, o ile zostaną przedłużone benefity w postaci możliwości korzystania z buspasów.

prawie tak śmieszne jak podróżni w elektryku zimą, którzy siedzą w kurtkach i czapkach, modlący się po cichu, żeby starczyło prądu by dojechać do następnej stacji ładowania

@krytyk__wartosciujacy: nie wiem jak wśród Twoich znajomych, ale u mnie
  • Odpowiedz