Aktywne Wpisy
Pokłóciłem się ze swoją dziewczyną i już nie wiem co zrobić.
Czy da się kobiecie wytłumaczyć jak rozsądnie zarządzać pieniędzmi? Wybuchła, że ja wymagam od niej, żeby oszczędzała za dużo, bo ona jest kobietą i ma potrzeby. Musimy kupić mieszkanie i mieć jak najwięcej na wkład, żeby nie płacić bankowi z-------o haraczu, a ona zaczęła staż jako lekarz, pensja 6 k i mówi, że tak ponad połowę z tego musi p-----------ć, bo jest
Czy da się kobiecie wytłumaczyć jak rozsądnie zarządzać pieniędzmi? Wybuchła, że ja wymagam od niej, żeby oszczędzała za dużo, bo ona jest kobietą i ma potrzeby. Musimy kupić mieszkanie i mieć jak najwięcej na wkład, żeby nie płacić bankowi z-------o haraczu, a ona zaczęła staż jako lekarz, pensja 6 k i mówi, że tak ponad połowę z tego musi p-----------ć, bo jest

Palladyn400 +775

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
Nie przejawiam większych uczuć do rodziców. Raz na tydzień matka zadzwoni zapytać co u mnie, przyjeżdżam jedynie na święta.
Widocznie moja matka lubi taką toksyczną atmosferę, bo zgodziła się wyjść za ojca, sama pozwalała na to co robił ojciec, więc co mnie to, że nie jest taka jak ojciec, ale przez swoją bierną postawę aprobuje
Nie jesteś nic winien rodzicom, jeśli masz takie odczucia to właśnie oni powinni Cię z nich wyprowadzić. Nie wyobrażam sobie wciągania swojego dziecka w swoje własne bagno.
──────────────