@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota: nie ma takiej opcji, kazdy profesjonalny fan klocków lego ma obok własnego domu zbudowany drugi większy dom na swoje ekspozycje ( ͡º͜ʖ͡º) tak żeby mu starczyło do końca zycia ( ͡~ ͜ʖ͡°)
@AAAAAPsik: Po rozłożeniu lecą do worków strunowych, do puli klocków luzem to co najwyżej lecą jakieś bieda zestawy typu creator lub kupione po taniości na promocjach zestawy dla elementów
@AAAAAPsik a to różnie bywa. W zasadzie składam z założeniem że mają stać zawsze ale czasami muszę cześć rozłożyć bo się zmienia koncepcja wystawki i nie na wszystkie jest miejsce. Sporo (większość) kupuję tylko na części a zdarzyło się, że leciałem do empiku po mały zestaw bo mi brakowało 1 slopa 1x1 xD
Nic nie kupowałem nigdy w celach kolekcjonerskich ale ze 20 pudełek mi już kilka lat zalega bo nie ma
@AAAAAPsik: Ciekawostka - w prezentacji modelu ornitoptera z Diuny, prowadzący designer powiedział, że nie wydadzą stojaka czy tam gablotki chyba, bo jego filozofia taka, że modele mają być złożone, użyte do zabawy i rozebrane na części, dając życie nowym konstrukcjom.
Gdzie 4latek mógł włożyć klucz do auta w domu, który leżał na moim biurku xd biorę od każdej z drużyn po 500 i słucham państwa #kiciochpyta #rodzicielstwo #gownowpis
#pytaniedoeksperta
Czy po złożeniu zestawu lego, po jakimś czasie rozkładacie go żeby użyć jego klocków?
Nic nie kupowałem nigdy w celach kolekcjonerskich ale ze 20 pudełek mi już kilka lat zalega bo nie ma