Aktywne Wpisy

ElenaRain +790

Voltee +384
Allegro kryje oszustów?
Czołem, Mireczki i Mirabelki! Zaszła taka sytuacja, że kupując dyski na #allegro trafiłem na sprzedającego, który, mówiąc wprost, sprzedaje STARE dyski twarde jako NOWE.
Z opinii, które udało mi się znaleźć wychodzi na to, że ten proceder trwa już od dłuższego czasu!
Ponieważ typ czuje się nietykalny, a Allegro mało się tym przejmuje, to stwierdziłem, że może #wykopefekt zrobi swoje.
Czołem, Mireczki i Mirabelki! Zaszła taka sytuacja, że kupując dyski na #allegro trafiłem na sprzedającego, który, mówiąc wprost, sprzedaje STARE dyski twarde jako NOWE.
Z opinii, które udało mi się znaleźć wychodzi na to, że ten proceder trwa już od dłuższego czasu!
Ponieważ typ czuje się nietykalny, a Allegro mało się tym przejmuje, to stwierdziłem, że może #wykopefekt zrobi swoje.
źródło: 10-hgst-slady-po-srubach-joined
Pobierz

#buty
źródło: temp_file7757451837130256660
PobierzJeden raz tam kupiłem buty kilkanaście lat temu i był to ostatni zakup. Po 3 miesiącach obie podeszwy pękły tak samo jak u ciebie. Z reklamacjami się trudziłem ze 3 miesiące po czym oni zostali przy swoim „moja wina i nie powinienem ich użytkować w takich sposób w jaki użytkowałem” czyli z panią którą rozmawiałem że następym razem jak kupie te buty to mogę je w-----ć do
W każdych innych butach to by było coś niezwykłego, ale w przypadku tej marki to norma
@Kinda:
źródło: ja_pierdole
PobierzStary kupilem buty na jesien rok temu i mam podobne uszkodzenia
źródło: temp_file2320507824080992163
Pobierz@bacanahali: Aż tak jest bezwartościowy twój czas?