Aktywne Wpisy
damianooo8 +377
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Wynoszony +56
A więc jest sobie prawo i jest aplikacja która ostrzega przed tymi kontrolami, a więc ktoś kto normalnie stwarza zagrożenie na drodze może udawać że jeździ normalnie i przepisowo. Państwo próbuje wyłapać jednostki które stwarzają zagrożenie na drodzę, ale w Polsce jest to be. Fotoradary? ZŁO! Bo tu jest znak 50 km/h ale ja jestem mądrzejszy od urzędasów i wiem że tu bezpiecznie śmigne 90 km/h. Debile.
Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Czy aplikacja typu Yanosik pomaga drogowym piratom kontynuowanie ich groźnej dla życia innych jazdy?
- Tak 49.3% (846)
- Nie 50.7% (871)
Czy postępuje źle? Jestem w długim związki (6 lat) z narzeczoną. Ja mam 29 lat, ona 33. Mam mieszkanie 2 pokoje we Wrocławiu (własnościowe)). Planuje dobrać kredyt, sprzedać te mieszkanie i kupić 3 (dla mnie to nie problem). Problem w tym, że nie potrafię zrozumieć partnerki. Od roku naciskam ją na dziecko, mimo że powtarza że chce mieć i co chwile przekłada dany termin starań. Cały czas mówiła, że musi mieć lepszą pracę, tu to tu tamto. Teraz znalazła dobrą pracę, umowę nieokreślony czas. Jest chyba gorzej, bo teraz wydaje mi się że nie chce dziecka, bo chce popracować jeszcze w tej pracy! Wkurzyłem się i postanowiłem dać jej ultimatum, do końca stycznia chciałbym żebyśmy w końcu się starali, bo bardzo pragnę zostać rodzicem. Wodzi mnie już chyba tak ponad rok :( Przyrzekaliśmy sobie, że oboje chcemy rodzinę i zawsze to podtrzymywaliśmy. Czy jestem skończonym chamem, jak stawiam jej już ultimatum, że jak nie będzie chciała założyć rodziny w najbliższym czasie, to rezygnuje chyba ze wszystkiego, nie wiem jak się zachowam ale na pewno nie będę dawał jej ani grosza, wszystko będę wydawał na swoje hobby, nie przejmował się nią (Czy to jest chamskie w tej sytuacji??) Mimo że ją kocham to chyba mam inny światopogląd :( Mamy wszystko co potrzeba. Jak byście zareagowali w sytuacji gdy ktoś Was tak wodzi za nos? To nie jest niestety blacha sprawa i chyba zrozumieją ją tylko co niektórzy? Nie da się mieć dwóch poglądów na tą sprawę i żyć razem... Cały czas mówi że mnie kocha, że chce i w zyciu ze mnie nie zrezygnuje. Musiałem się wyżalic...
#dzieci #zwiazki #rozowepaski #kiciochpyta #partnerka
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: chamem nie, bardziej naiwniakiem, ktory nie rozumie, ze ona tego nie chce.
Drugi Twoj problem to, ze nie rozumiesz ogolnie osoby, z ktora jestes 6 lat. I nie masz z nia na tyle glebokiej relacji zeby Ci poweidziala dlaczego nie chce. Super perspektywy na spedzenie reszty zycia
@mirko_anonim: a teraz jej dajesz? na jakiej zasadzie? po co? dlaczego? (ಠ‸ಠ)
@mirko_anonim: jest to bardzo chamskie, zwykly szantaz emocjonalno/materialny
@mirko_anonim: XD co za roznica co ona mowi? przeciez jest kobieta
Analogicznie często zdarza się to w drugą stronę tj. laska chce dziecka i rodziny a facet mydli jej oczy.
@mirko_anonim: naciskać to sobie możesz syfa na dupie, a nie drugiego człowieka na dziecko xD miec 29 lat i byc takim idiotą, no nie wierze.
@mirko_anonim: Jak ona dalej zwleka to znaczy, że nie chce tak na prawdę. Każdego dnia moment jest coraz gorszy a na pracowanie jeszcze ma dużo czasu.
A zamierzacie w ogóle wziąć ten ślub? XD Logiczne jest, że najpierw ślub, a potem dziecko.
Komentarz usunięty przez autora
Musisz ją tylko zalać. Nie ma za co ( ͡º ͜ʖ͡º)