Wpis z mikrobloga

@SkopconyKapciu13: czym wapujesz? Czy wiesz do jakiej temp? Jak wygląda abv? Czy ma fajny brązowy kolor czy spalony czarny?

Sam mam vap cap, abv mam brązowe, staram się go nie przypalać właśnie w celu późniejszej konsupmcji.

A zazwyczaj zjadam z kanapka z masłem orzechowym. Tluste maslo pomaga w lepszym przyswajaniu thc podobno.
Kanapkę po prostu posypuję 1g abv, które wcześniej przesiałem przez sitko żeby pozbyć się przypalonego kiefu czy
  • Odpowiedz
@SkopconyKapciu13: wydaje mi się, że te 190-200 to dobry przedział, na stoner chef taki polecają. A susz jak wygląda po waporyzacji?
A i jeszcze kwestia z czym jesz kanapkę? I czy na pusty żołądek?
  • Odpowiedz
  • 1
@SkopconyKapciu13: Od razu przełknąłem po zapiciu mlekiem, bo o żuciu takiego zmielonego to nie było mowy :D Objętościowo to kieliszek 60ml. Nie ważyłem tego przed.
  • Odpowiedz