Wpis z mikrobloga

Cześć, zaznaczę od razu, że wiedzę mam na ten temat zerową, ale chciałabym kupić komuś w prezencie rękawiczki na rower na zimę - usłyszałam kątem ucha, że są takie które, nie wiem czy to dobrze zrozumiałam, można jakoś zaczepić na kierownicy żeby nie musieć ich nosić przy sobie. Czy to prawda i jest coś takiego? Jaki trzeba mieć budżet żeby takie rękawiczki miały sens? Inb4 pasta o bieganiu, chcialabym kupić takie żeby nie trzeba było wymieniać dłoni na protezy tytanowe. Jazda po mieście, ale dość dużo i do ujemnych temperatur. Dzięki z góry za pomoc!

#rowery #kolarstwo #rower
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Czerwony_Krokodyl: Jaki byłby sens tego? W miejscu publicznym tak ich nie zostawisz bo zajebią a w domu co za różnica czy są przyczepione do kierownicy. Poza tym można je po prostu na manetkę naciągnąć XD
  • Odpowiedz
@onepnch no ja to właśnie kumam i wydaje mi się to bzdura, a także ja sama nie zostawiłabym nic publicznie wiec po prostu kupię rękawiczki niech nosi ze sobą, ulocka nosi i to rękawiczki ponosi :) tylko jakie, nie wiem
  • Odpowiedz
@Wycu91: ciekawe czy dość szybko można się wydostać z tych osłon lub zdjąć osolony, bo wyglądają jak na porządną zimę, a jak porządna zima to czasem lód i gleba
  • Odpowiedz
ciekawe czy dość szybko można się wydostać z tych osłon lub zdjąć osolony, bo wyglądają jak na porządną zimę, a jak porządna zima to czasem lód i gleba

@Kexu: wydostać się można bez problemu. Dostać się to trzeba się trochę przyzwyczaić (1,2 przejażdżki). W tym sezonie używam takich i normalnie wyciągam rękę do sygnalizowania skrętu itd.

@Czerwony_Krokodyl W zeszłym sezonie miałem podgrzewane rękawiczki, w tym roku mam takie przyczepiane
ZaQ1 - >ciekawe czy dość szybko można się wydostać z tych osłon lub zdjąć osolony, bo...

źródło: IMG20231128174215

Pobierz
  • Odpowiedz