Aktywne Wpisy
ilem +58
Tyrande +20
Uwielbiam projekty grupowe na studiach. Niby robota dzielona na 5, ale w rzeczywistości mam 5x więcej pracy.
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
Chciałem przejść na appla, bo dużo sprzętów już mam i w sumie zawsze o tym myślałem.
Pierwszym pomysłem był nowy Air 15", ale raz że to około 10k, a dwa, że i tak bym raczej o wykorzystywał jako podpięty do monitora i klawiatury. W związku z tym zainteresowałem się Makiem Mini.
Miał ktoś taki dylemat jak ja? Albo używacie maka mini?
Jakie odczucia?
#apple #macbook #macbookair #macbookmini
Ale właśnie na BF chciałem coś kupic
Jakbyś kupił mini to polecam fajny monitor qhd / 4k
Do wszystkich plików z dowolnego urządzenia na świecie.
Zewnętrzny dysk ssd taki mini samsung za 2TB jest 300 zł.
Używam Apple od 2005 roku i jeszcze nie zapełniłem 250 GB. Nigdy. Nie w czasach gdzie Manchester 2TB za 40 zł miesięcznie.
Te podpinane dyski to jest jakieś rozwiązanie, ale chciałem bardziej iść w stronę minimalizowania sprzętów, a nie podpinania znowu dyndających dysków. Ciężka sprawa.