Aktywne Wpisy
tnt1916 +714
poorepsilon +5
Byłam ostatnio w teatrze, okazało się, że były tam takie siedzenia jak w kinie w sensie, że trzeba je sobie otworzyć. A ja nie widziałam i chciałam usiąść na tym co mi się wydawało siedzeniem, a to był po prostu podest tego samego koloru. Upadłam i dopiero wtedy się zorientowałam jak te siedzenia wyglądały, wszystko było tego samego koloru, więc nie mogłam dostrzec nawet Lini między jedną częścią siedzenia a drugą.
Płaczę
Płaczę
Rozważam kupno - musiałbym się zakredytowac pod korek ale cena wydaje się mega atrakcyjna i pewnie za 5 lat będzie 2x więcej warta
Co sądzicie?
#nieruchomosci #inwestycje #wroclaw
https://www.otodom.pl/pl/oferta/piekny-apartament-rezydencja-sauna-silownia-garaz-ID4nXyB.html
to jest link,reszta to jakis tracking smierdzacy czy to to widzisz...
I sie slusznie pan wlasciciel zirytowal na darmozjadow i sam wystawil, duzy plus dla niego, pokemon NIE ma klienta zwykle a wystawia to w internecie i szuka frajera ktory ma tez prowizje jemu zapalcic, rozumiecie to? Pokemon nawet ma problemy z interpunkcja a przeciez on chodz i w garniaku i taki mundry?
Przez bk2% spread pomiędzy nieruchomościami normalnymi a premium zmniejszył się do rekordowych poziomów dlatego tam widzę największe okazję
Cel jest opchac za 5 lat za 2x więcej
Bk2% zniszczył rynek
z racławickiej jest 10 minut autem do centrum/ rynku
dojazd tramwajem to max 21 minut