Aktywne Wpisy
kutasoglu +46
Jak mnie grzeje ciśnienie.
2 godziny temu, napadły mnie na spacerze psy. Nawet nie mnie, a mojego małego maltańczyka. Zanim dostały kopy i zanim je odgoniłem, ten największy s-----l porozgryzał i poszarpał mu brzuch. Pojechałem od razu na całodobową lecznicę i cóż. Może będzie żył, na ten moment tam zostaje, aby przejść operacje.
Mam k---a jego mać dość.
Jestem
2 godziny temu, napadły mnie na spacerze psy. Nawet nie mnie, a mojego małego maltańczyka. Zanim dostały kopy i zanim je odgoniłem, ten największy s-----l porozgryzał i poszarpał mu brzuch. Pojechałem od razu na całodobową lecznicę i cóż. Może będzie żył, na ten moment tam zostaje, aby przejść operacje.
Mam k---a jego mać dość.
Jestem

annlupin +20
halo odbiur jakie muzyczki słuchacie se
źródło: annlupin667878
Pobierz

źródło: 8f23cd902dd5336a
PobierzKiedy siedząca w kabinie osoba, zobaczyła dostające się setki owadów do jej kabiny, zaczęła krzyczeć... efekt wiadomy.
Nie mogłem zasnąć przez 2 noce potem.
@jamajskikanion: nie zgodziłbym się z tym "często nie mające sensu"
Chodziło o to ze zarówno xfiles jak i np mgs potrafi być bardzo konsekwentne w jednym aspekcie by (dla lepszego rozwoju fabuły) przykładać mniejszą wagę do innego.
Wbrew pozorom nie jest to wada, dzięki temu mamy sytuacje takie jak robo protezy i bazy na wodzie w latach 80 w mgs, przy jednocześnie pedantycznie odwzorowanej broni nawiazywaniu
Dla mnie najfajniejszy odcinek to właśnie te pasożyty na stacji arktycznej a drugi to te wulkaniczne grzyby xD
@jamajskikanion: Zgodzę się, ale do pewnego momentu. Od 4-tego, czy 5-tego sezonu, IMO poziom spadał. Zamiast różnych historii i spraw w każdym odcinku oraz na drugim planie stałego wątku spisku, ten drugi przejął główną pałeczkę i wszystko zaczęło się kręcić wokół spisku etc.
Kilka lat temu odświeżałem sobie całą serię i do