Aktywne Wpisy

thorgoth +33
Mężczyzna w klapkach twierdzący że jest Jezusem zaczepiał pasażerów poznańskiego tramwaju, kilkoro z nich uderzył "z liścia". Interweniowała motornicza, próbując wyrzucić jegomościa z tramwaju.
Szarpaninę zauważył kierowca przejeżdżającego samochodu osobowego. Zatrzymał się, pomógł obezwładnić Jezusa i zaczekał na przyjazd policji.
#poznan #polska #kryminalne
Szarpaninę zauważył kierowca przejeżdżającego samochodu osobowego. Zatrzymał się, pomógł obezwładnić Jezusa i zaczekał na przyjazd policji.
#poznan #polska #kryminalne

arturooo000 +30
#gielda LOL, Polacy tylko 3-5% swoich oszczędności (gotówki) lokują na giełdzie. Okolo 73% leży sobie na kontach albo lokatach XD.
Pewnie wyglądało by to jeszcze gorzej gdyby w tych wyliczeniach brać pod uwagę betonowe złoto.
Pewnie wyglądało by to jeszcze gorzej gdyby w tych wyliczeniach brać pod uwagę betonowe złoto.

2 godziny temu, napadły mnie na spacerze psy. Nawet nie mnie, a mojego małego maltańczyka. Zanim dostały kopy i zanim je odgoniłem, ten największy s-----l porozgryzał i poszarpał mu brzuch. Pojechałem od razu na całodobową lecznicę i cóż. Może będzie żył, na ten moment tam zostaje, aby przejść operacje.
Mam k---a jego mać dość.
Jestem w takim ciśnieniu, że gdybym wiedział do kogo należał ten który najbardziej szarpał - bo to "rasowy" pies, nie kundel, trochę jak bokser - to bym szedł siedzieć. Szedłbym siedzieć, bo bym c---a z---------ł jak stoję. Zęby na krawężnik i glanem.
Już mam dość tych psów w samopas i agresywnych ras. Jestem też pedalarzem, wiem z czym się to je. Kiedyś było więcej bezpańskich psów, ale stanowiły mniejsze zagrożenie. Te wychudzone burki nawet w grupie wiele nie zrobiły. Teraz atakują jakieś przerośnięte s------e, niepilnowane, j----e monstra. Przecież tych psów było 5 w tej "watasze", ale jak z-------m kopa i krzyknąłem, to się rozpierzchły cztery. Tylko nie ten p--------y zabójca, który wpił się zębami w brzuch mojej suczki i nie wiadomo co robić, bo on nią szarpie i nie wiadomo komu się zrobi krzywdę.
Tutaj okolica jest nieduża. Znajdę tego psa. Do tego czasu się ocucę z emocji, ale na tyle mi się przelało, że nie dam mu tu funkcjonować, nie będzie tu mieszkał.
Wybaczcie brak składni - jeśli ktoś przeczytał o tej porze - ale jestem w takim stanie psychofizycznym, że gdyby jeszcze teraz przyszedł "przepraszać" to bym szedł na 25 ze szczególnym okrucieństwiem.
będzie to trwać aż w końcu nie zrobi się nagonka na psiarzy bo taki piesek zagryzie 2-3 małych dzieci w krótkim odstępie czasu
i z totalnego bezhołowia przyśpieszonym trybem przejdziemy do psiego zamordyzmu (dosłownie) i za brak kagańca na własnym podwórku właścicielowi burka będzie grozić krzesło elektryczne
@kutasoglu: props. Czarny proch jest mniej legalny niż wiatrówka.
miasto, wies?
Moze wykirzystaj energię i przekuj z wykopem na jakas akcje, może pójdzie echem i cokolwiek gdziekolwiek dotrze
Sam chodzę z malymi psami codziennie w strachu
źródło: nie bój się
Pobierz@kutasoglu:
Wczoraj, umyłem okna.
Jutro, pojadę do babci.
W maju,
@Mysteri0nke: dokładnie
źródło: europe-dog-ownership
Pobierz