Aktywne Wpisy

Bunch +15
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +2
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

#perfumy #perfumymeskie #kiciochpyta
A na serio to nikt nie doradzi, trza szukać samemu
Zino jest zdecydowanie retro, zwłaszcza na początku. Po paru godzinach jest dużo lepiej, ale do 1Milliona czy innego Invictusa mu bardzo daleko. Ale to tyle. Charakter nie decyduje o tym, w jakich perfumach
@nickbezpomyslu: Secretions Magnifiques
To może od siebie dorzucę rake & ruin opisywany przez kogoś jako zapach damskiej pachy. Coś w tym jest...