@tomaszk158: nie bez powodu o ten resort toczy się najbardziej zażarty spór. Konserwy z PO też boją się cokolwiek ruszać i wahają się przed oddaniem MEN w ręce ADB.
@tomaszk158 jest lepsza od Czarnka, bo trudno być gorszym od kogoś takiego, ale w koalicji jest np. facet, który zdobył tytuł Nauczyciela Roku, a obecnie jest posłem KO. Jest doświadczonym pedagogiem, który zna szkolnictwo od kuchni i to ktoś taki według mnie byłby najlepszym kandydatem na to stanowisko.
@galicjanin: Dziemianowicz-Bąk również całą swoją karierę działa i kształci się w dziedzinie edukacji i pedagogiki. Swoją drogą temat jej pracy doktoranckiej traktuje dokładnie o tym co OP zawarł we wpisie xD
@galicjanin: Nie wiem co to ma do rzeczy. Nie musi być nauczycielem, zeby wiedzieć jak to wygląda i co polską edukacje boli.
Przytaczając z innej dziedziny wiesz kim był Sacchi? Twórca potęgi AC Milanu, który nigdy nie był piłkarzem. Gdy go zatrudniano wszyscy się z tego nabijali a on powiedział "nie wiedziałem, że żeby zostać dżokejem trzeba najpierw być koniem"
@bn1776: podpisuje się wszystkimi kończynami. Ludzie tak bardzo boją się LEWACTWA nie wiedząc, że tak naprawdę cała psychologia i w ogóle nauka w dużym skrócie opiera się na LEWACTWIE. No ale wiadomo gejostwo to choroba i jak dziecku to wmówisz ustami księdza i papieża to nigdy nie będzie homo xD
@nietak7: przede wszystkim ta kadencja pokazuje, że sejm trzeba odmłodzić. Stare baby i dziady to metlanie Polska rok 2000. Są głupi, nie ogarniają rzeczywistości. Nie mają pojęcia jak wygląda szkoła, jak szpital, jak załatwienie czegoś w urzędzie... Jak żyje społeczeństwo. Ich świat jest zamknięty w Sejmie od 30 lat. Po 50 powinien być konstytucyjny zakaz pełnienia funkcji państwowych. A najlpiej wybierać polityków 30-40 lat. Hołownia chcę robić rzeczy, zmieniać na
Chłop co odpalił Patronite jakieś 5 godzin temu i sru ma 13 kafli na miesiąc xD
A znając regularność SciFuna, to te 13 tysi będzie szło na nic nie robienie - choć może to go zmobilizuje i przynajmniej raz na miesiąc coś dostaniemy.
źródło: 20231025_113000
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Przytaczając z innej dziedziny wiesz kim był Sacchi? Twórca potęgi AC Milanu, który nigdy nie był piłkarzem. Gdy go zatrudniano wszyscy się z tego nabijali a on powiedział "nie wiedziałem, że żeby zostać dżokejem trzeba najpierw być koniem"
To akurat żaden wyczyn. Rzekłbym nawet ze obelga, bo trzy ligi wyżej niż Czarnek to nadal poziom amatorski.