@DupaBeliara666: Normalny facet nie ma problemu poznać kobietę czy dziewczynę i mieć z nią fajny czas ( ͡°͜ʖ͡°) to świadczy tylko i wyłącznie o was jak niskiej jakości samcami jesteście ;)
Normalny facet nie ma problemu poznać kobietę czy dziewczynę i mieć z nią fajny czas
Nie w dzisiejszych czasach! Ale mogę się z tobą poniekąd zgodzić. Będąc normalnym facetem, dobrze ustabilizowanym finansowo, nie mam problemu "poznać kobietę". Wchodzę na pewną stronę, wybieram sobie kobietę, z którą chce spędzić "fajny czas", dzwonię, umawiam się, płacę, "spędzamy fajny czas" i
@przegryw162cm: z perspektywy KRiO tak. Z perspektywy innych przepisów i ustaw też.
Ale w/w julki nie mogą przyjąć do wiadomości i strasznie ich d--a piecze, że mężczyźni nabierają swiadomości i nie chcą podpisywać niekorzystnych dla nich umów jakim np jest małżeństwo.
@DupaBeliara666: to nie zadne julki tylko przegrywy podajace sie za kobiety i trollujace, ja je obie mam od dawna na czarnej i radze na czarna liste dodac multikonto @Mamaboss czyli @WyzwolonaPodrozniczka
Koszt to tylko 6k$, 5letnia gwarancja, serwis w cenie, możliwość wymiany na lepszy model.
Ma więcej praw w karcie gwarancyjnej niż #p0lka
https://youtu.be/g6u33j_T5VQ
tak bedzie w przyszlosci i to wszystko przez was gupie p0lki
Nie w dzisiejszych czasach! Ale mogę się z tobą poniekąd zgodzić. Będąc normalnym facetem, dobrze ustabilizowanym finansowo, nie mam problemu "poznać kobietę". Wchodzę na pewną stronę, wybieram sobie kobietę, z którą chce spędzić "fajny czas", dzwonię, umawiam się, płacę, "spędzamy fajny czas" i
Statystycznie, to kobiety są w czołówce kupowania gumowych
ale to ty dzwonisz!
#logikarozowychpaskow
łymyn hahahahahaha
Ale to ty dzwonisz!!!
BTW: jesteś potwierdzeniem, że guma lepsza niż taka zakompleksiona baba jak ty xD
Znów dzwonisz!
znów dzwonisz!
Z perspektywy innych przepisów i ustaw też.
Ale w/w julki nie mogą przyjąć do wiadomości i strasznie ich d--a piecze, że mężczyźni nabierają swiadomości i nie chcą podpisywać niekorzystnych dla nich umów jakim np jest małżeństwo.
Zderzenie ze ścianą w wieku 30 lat xD