Wpis z mikrobloga

  • 2
@Borealny: Tak, ale w środku po przekrojeniu sa ładnie fioletowe.

@vitovia Normanie gdyby nie to że nie chciałam ich mrozić ani wyrzucać to w życiu bym na to nie wpadła. Słodki sos do nich pasuje.
  • Odpowiedz
  • 0
@Goronco: Zero majonezu, sorry ale ten składnik omijam nawet w okonomyjaky, nie pasuje mi na maksa. W ogóle placki z majonezem, że też na ziemniaczane jeszcze niż nie dał, większa profanacja niż z cukrem ;) Ale po spróbowaniu jak smakują doszłam do wniosku że świetnie połączą się z sosem słodkim chili.
  • Odpowiedz
  • 0
@Goronco: Mąki niskowęglowodanowe, takie jak mąka kokosowa, migdałowa, lniana, orzechowa, słonecznikowa, łubinowa, konopna czy bambusowa, są idealnym rozwiązaniem dla osób na diecie keto i low carb.
  • Odpowiedz
@arinkao prawda, raczej miałem na myśli - która z nich użyję (ʘʘ)

Może nawet kokos i erytrytolowy sos słodkie czili, to będzie taki azjatycki wajbik
  • Odpowiedz