Aktywne Wpisy
Kaja_Kern +9
Nie, nie warto było iść ani na aa ani do psycholożki. Albo obleśne, niepotrzebne teksty, albo powtarzanie non stop wszystkiego co już słyszałam milion razy od siebie samej. Ja wiem jaki mam problem z piciem. Dwa razy w miesiącu kupuję flachę, idę do lasu i tyle mnie widzieli. Nikomu dupska nie daje, nie przeszkadzam. Chodzę i słucham muzy. Znam ludzi z gorszym problemem alkoholowym, ale oni nic z tym nie robią. Nie
LeonardoDaWincyj +114
+ koszt za nieprzerejestrowany samochód.
#rower #szosa #polskiedrogi
@mlynek_do_landrynek: Przejazd jak przejazd, nie ma się co bać.
@dybligliniaczek: Ten film jest z przed wprowadzenie tego przepisu.
czy ja dobrze widze ze dostal 1500 za wyprzdzanie na przejsciu na ktorym ruch kierowany (bo byly swiatla)?
ja bym sie odwolal na jego miejscu
Art.
a nie. jednak 150 to za cos innego. ale za wyprzedzanie na przejsciu to spokojnie do odwolania
Komentarz usunięty przez autora
@WykopanyDzon: Wyrok jest koślawo napisany, dostał za stwarzanie zagrożenia w ruchu. Nie odwołał się, bo byłoby poprawnie napisane i drożej. Wyrok jest prawomocny.
@Ogau: Po to by skręcający w prawo, mogli skręcać i dlatego, że może. Czego ani Policja, ani Sąd nie negowały.
@reddin: To jest ta część kultury drogowej, którą bardzo ciężko przyswoić i wprowadzić w życie przez niektóre osoby, szkoda bardzo.
@Ogau: Zależy od skrzyżowania. Polecam Art 16.7 PoRD. I nadal przypominam, że sad i Policja nie mieli obiekcji.
@kuraku: GoPro Hero 8 dobre pismo i zwykle nie ciągają. Data, godzina, tablice, marka pojazdu, opis wykroczenia. Zostawiasz na komendzie oryginał, kopię podpisaną zabierasz. 2 min roboty.
@Marjano: Nie zmyślaj, nie wymyślaj. Art 16 punkt 7 PoRD.
@Marjano: Co ty za bzdury wypisujesz? Kierowca w Polsce siedzi po lewej stronie w samochodzie,