Aktywne Wpisy

Notakaprawda +225
#chwalesie #alkoholizm
Dzisiaj mija dokładnie rok jak przestałem pić. Rok temu o tej godzinie myślałem że umieram, miałem zimne poty, nic nie mogłem zjeść, waliłem 10 dzień z rzędu. Aż wylądowałem w cudownym ośrodku. 6 lat wszywek nie pomogło, 5 tygodni terapii - owszem.
Gdyby ktoś szukał pomocy dla siebie - napiszcie priv, dam namiar.
Dzisiaj mija dokładnie rok jak przestałem pić. Rok temu o tej godzinie myślałem że umieram, miałem zimne poty, nic nie mogłem zjeść, waliłem 10 dzień z rzędu. Aż wylądowałem w cudownym ośrodku. 6 lat wszywek nie pomogło, 5 tygodni terapii - owszem.
Gdyby ktoś szukał pomocy dla siebie - napiszcie priv, dam namiar.
źródło: 1000034096
Pobierz
JerryManson +668
Wyobraźcie sobie, ze ci ludzie posiadają jakiekolwiek prawa wyborcze xD
źródło: 1000022279
Pobierz

Cały dom w wielkiej Brytanie w małym to małym mieście 130 000 FUNTÓW
w polsce za to możemy sobie kupić kawalerkę w wrozlawiu, gdansku albo krakowie - wogóle nie may banki
#nieruchomosci #finanse # gospodarka #uk
Porównaj dom w małym mieście w UK do małego miasta w PL i różnic wcale tak wielkich nie będzie
25 minut metrem od centrum Brukseli ok. 2700 eur/m2 (12k pln)
https://www.immoweb.be/en/classified/flat-studio/for-sale/anderlecht/1070/10892032
Podobne mieszkanie w podobnej lokalizacji w Warszawie za
Pisałem o tym pare dni temu - ceny w Liverpool są niższe niż w Krk czy wro, nie mówiąc o waw. Cisza.
Dałem przykład Londynu- 1 polemika.
A jutro dalej będą pisać że tylko debil nie kupi bo 10-15%;wzrostu to norma a to znaczy że za kilka lat polskie główne miasta będą droższe niż 95% miast na zachodzie, wyższe ceny będą tylko u takich gigantów jak Londyn właśnie czy Monako;)
@dzikuZplasriku: tiaaa, ceny marzenie :)
Kup taki dom w polsce za 700 000 zł gdziekolwiek w miescienie wiekszej jak 40 000 ludzi no nie kupisz Jeden do jeden
Sheffield jest gdzieś pomiędzy Bydgoszczą a Poznaniem w liczbie mieszkańców
Najtańszy (i najprostszy możliwy, tj. cztery ściany, dach dwuspadowy i małe okna) bliźniak POD Bydgoszczą (nie
Komentarz usunięty przez moderatora