Aktywne Wpisy

dan-ok +815
Stare- znałem. Karyna Adele zrzuca wagę, robi sie na bóstwo i zostawia wieloletniego męża (z dzieckiem) na rzecz czarnoskórego władcy serc z którym ma budować przyszłość. Po czasie wychodzi ze czarny jegomość pruje inne na boku+ opłaca kochanki i ich rachunki z konta Adele xD.
Uniwersum kazdego szczebla- biała karyna zostawia normalnego chłopa z którym ma rodzinę dla władcy sawanny po czym zostaje ostro wyrolowana.
#p0lka #kobiety #
Uniwersum kazdego szczebla- biała karyna zostawia normalnego chłopa z którym ma rodzinę dla władcy sawanny po czym zostaje ostro wyrolowana.
#p0lka #kobiety #
źródło: 000LBJDBR8R8VNOH-C124
Pobierzkoleżanka robi sobie tatuaże teraz w różnhych miejscach i ma chłopaka, który uważa to za paskudztwo jednak ona powiedziała, że to jej ciało i ma gdzieś jego zdanie i będzie sobie robiła co chciała. Co myślicie o takiej kobiecie, czy taki związek jest poważny czy zależy jej na partnerze jeśli tego z nim nie konsultuje? #tatuaze #rozowepaski #zwiazki

Cały dom w wielkiej Brytanie w małym to małym mieście 130 000 FUNTÓW
w polsce za to możemy sobie kupić kawalerkę w wrozlawiu, gdansku albo krakowie - wogóle nie may banki
#nieruchomosci #finanse # gospodarka #uk
Porównaj dom w małym mieście w UK do małego miasta w PL i różnic wcale tak wielkich nie będzie
Pisałem o tym pare dni temu - ceny w Liverpool są niższe niż w Krk czy wro, nie mówiąc o waw. Cisza.
Dałem przykład Londynu- 1 polemika.
A jutro dalej będą pisać że tylko debil nie kupi bo 10-15%;wzrostu to norma a to znaczy że za kilka lat polskie główne miasta będą droższe niż 95% miast na zachodzie, wyższe ceny będą tylko u takich gigantów jak Londyn właśnie czy Monako;)
@dzikuZplasriku: tiaaa, ceny marzenie :)
Kup taki dom w polsce za 700 000 zł gdziekolwiek w miescienie wiekszej jak 40 000 ludzi no nie kupisz Jeden do jeden
Sheffield jest gdzieś pomiędzy Bydgoszczą a Poznaniem w liczbie mieszkańców
Najtańszy (i najprostszy możliwy, tj. cztery ściany, dach dwuspadowy i małe okna) bliźniak POD Bydgoszczą (nie
Komentarz usunięty przez moderatora