Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Zatrudnij ją jako pomoc domową, a jej wkręć że to dla jej przyszłości i aby miała w Polsce lepszą emeryturę.
Jak przyjedzie policja to pokażesz że sprzątaczka chce Cię z domu wyrzucić xd
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: bez 190+ wzrostu albo znajdziesz jakiegoś kaszalota, albo poleci na kasę. Ale czy jest w tym coś złego? My lecimy na wygląd, one na ogarnięcie mężczyzny. Chyba dobrze, że jesteśmy w stanie poprawiać swój odbiór jedynie ogarnięciem życiowym.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): > Nie pokazywać że masz kasę? xD
@Howard_Roark

Jak? Mam iść do Pepco i kupić powyciągane koszulki? Mam nie zakładać zegarka na rękę? Mam jeździć wszędzie uberem/komunikacją? Netflixa w Airbnb mam oglądać? Mam chodzić do barbera co 2 tygodnie zamiast co tydzień? Mam przestać obcinać zarost? Perfumy z zary?

Naprawdę to się tak wydaje, ale jak już żyjesz na pewnym poziomie, to nie da się od tak z
  • Odpowiedz
Jak? Mam iść do Pepco i kupić powyciągane koszulki? Mam nie zakładać zegarka na rękę? Mam jeździć wszędzie uberem/komunikacją? Netflixa w Airbnb mam oglądać? Mam chodzić do barbera co 2 tygodnie zamiast co tydzień? Mam przestać obcinać zarost? Perfumy z zary?

@mirko_anonim: Dobra, teraz widzę że trollowi odpisałem.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: traktuj ją skromnie:
- jeździj z nią najwyżej nowym Oplem, a nie jakimś fancy BMW
- kolacje w restauracji najwyżej 1 gwiadka Michelin
- z ciuchów to załóż jakieś tanie łachy od Balenciaga
- kup zwykłego iPhone 15 zamiast 15 Pro Max
- w ramach prezentów najwyżej jakieś tanie złoto
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: 20-latka obraca się wśród facetów około 40, wchodzi w związek z prawie 2x starszym bogatym typem z jakimiś tureckimi doczepami na zakolach, na dzień dobry wspomina o ślubie, a Ty zastanawiasz się, czy ma dobre i czyste serduszko? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz