Aktywne Wpisy
kastrator2 +454
Baba p----------a w dzień tyle co ja w dwa tygodnie a potem się dziwicie że takie karty ministerstwo wydaje XD
#p0lka #logikarozowychpaskow #alimenty
#p0lka #logikarozowychpaskow #alimenty
źródło: IMG_5770
Pobierz
Zopyross +102
Co można robić w takim ogródku? wydać bańkę, potem ze 150k na urządzenie, a za rok za siatką rozpoczyna się budowa na przeciwko i osiedle przeistacza się w jakieś getto
https://www.otodom.pl/pl/oferta/sprzedam-dom-ul-friszke-ID4xquN
#patodeweloperka #nieruchomosci
https://www.otodom.pl/pl/oferta/sprzedam-dom-ul-friszke-ID4xquN
#patodeweloperka #nieruchomosci
źródło: dm
Pobierz

Mimo że wy mnie nie znacie to mam do was największą prośbę o jakąkolwiek kiedykolwiek prosiłam.
Dziś rano moja mama zadzwoniła do mnie i pierwsze słowa jakie od niej usłyszałam to
-Karolinka, umieram.
Mama ma chore serce, natychmiast zadzwoniłam na pogotowie. Gdy pogotowie dojechało mama była w bardzo złym stanie. Wymiotowała krwią, nie mogła już praktycznie sama oddychać. Już pomijam fakt, że osoby które przyjechały z pogotowia zachowywały się bardzo brzydko i jakby minęły się z powołaniem, bo jakby nie patrzeć gdyby nie oni moja mama nie miałaby żadnych szans na przeżycie.
Nie wiem co dzieje się dalej i czy moja mama nadal żyje. Czekam na jakiekolwiek informacje.
Moja mama jest dla mnie wszystkim, jest nie tylko mamą ale przede wszystkim najlepszą przyjaciółką z którą mogę się podzielić wszystkim. Od zawsze miałam wrażenie, że dba o mnie bardziej niż o siebie. Całe moje życie byłam też pewna że jest to jedyna osoba która bez zastanowienia oddałaby za mnie wszystko co posiada, z życiem włącznie. I to wszystko z wzajemnością.
Zawsze było mi nie po drodze z wiarą, Bogiem i jakąkolwiek inną religią.
Ale błagam was, w cokolwiek byście wierzyli bądź nie wierzyli, proszę jeśli istnieje cokolwiek co w jakiś sposób mogłoby wpłynąć na być lub nie być mojej mamy poproście o łaskę dla niej. Ma dopiero 54 lata i jest dla nie całym pie/rdolo/nym światem.
#wykopefekt
Za rok będziecie się z tego śmiali! :D
Dziękuję też za propozycję rozmowy, bardzo przydał by się w takiej sytuacji przyjaciel, ktoś kto ostudzi odrobine emocje. Dziękuję, jak tylko będę miała więcej czasu to postaram się napisać. To bardzo miłe z Twojej strony, w końcu jestem obcą dla Ciebie osobą.