Aktywne Wpisy

120_Dni_Sodomy +153
źródło: obraz_2024-11-03_194238313
Pobierz
ashemar +4
Doradźcie proszę bo czujemy się fatalnie jako rodzice. Organizujemy córce która kończy 6 lat urodziny w fajnym miejscu z animatorami i ogólnie zabawą. Takoe porządne urodziny dla całej klasy bo do tej pory to były małe urodziny dla rodziny i znajomych.
Tylko… z całej klasy zgłosiła się jedna rodzina potwierdzająca udział…
Urodziny w piątek 8 listopada na ok 20- max25 dzieci z klasy…
Nie
Tylko… z całej klasy zgłosiła się jedna rodzina potwierdzająca udział…
Urodziny w piątek 8 listopada na ok 20- max25 dzieci z klasy…
Nie

#bekazprawakow #bekazkonfederacji #konfederacja #wolnyrynek #bekazpodludzi
@kuroszczur: Wat de fak? xD Jak nie pasuje Ci cena to idziesz do konkurencji, a nie robisz wysryw. To nie jest "wolny rynek" tylko zwykłe januszowe p---------e. W skrajnych przypadkach można to nawet zaszufladkować jako jojczenie "dej mam chorą curkę", czyli flagowy przykład lewackiego socjalizmu, czyli równania różnic ekonomicznych w społeczeństwie. XDD
"Ludzkie działanie" Ludwig von Mises
@kuroszczur: Nie, tak działa wolność słowa, a nie wolny rynek. Mylisz i mieszasz dwie odrębne sprawy. W wolnym rynku w czasie pandemii ktoś mógł skupić wszystkie maseczki za grosze, a potem sprzedawać po 100 zł za sztukę. To jest wolny rynek. C-----y, ale wolny. Tak bardzo Wam ciężko przyznać, że Wasz ukochany wolny rynek rżnie Was mocniej w dupska
Korporacje istnieją przez regulacje, za którymi
@kuroszczur: Korporacje same lobbowały za standaryzacją wejścia USB w UE, gdzie Apple jest gigantem i mogłoby lobbować swoje wejście Lightning? Albo jedna z największych korporacji McDonalds lobbowała za tym, by ich słomki były papierowe zamiast plastikowe? A może CocaCola sama lobbowała utrudnienie swojej produkcji poprzez wprowadzenie nakazu, by ich korki się nie odrywały od butelki?
Wcale nie jest to
@gandalf_rzulty: XD. Sorry, ale kończę temat. Jeśli te pionki uważasz za korporacje no i wiążesz ochronę środowiska z ułatwienieniami dla ludzi, to nie mamy o czym mówić
Przedstawiłem Ci dwa dzieła, które powinieneś przeczytać, a Ty mi mówisz o odstawieniu wykopu.
@gandalf_rzulty: Czyli według ciebie tylko socjaliści mają prawo narzekać na wysokie ceny?
@gandalf_rzulty: Zwracam uwagę, że niewolnictwo było legalne w Związku Radzieckim, Trzeciej Rzeszy i innych lewicowych krajach, gdzie żadnego wolnego rynku nie było, w postaci Gułagu, Arbeitslagrów itp. a korporacjonizm osiągnął tam swoją ostateczną formę, bo była tylko jedna korporacja utrzymująca monopol na wszystko - państwo.
@kuroszczur: Pewnie, lepiej wdychać smog i potem zdychać na raka płuc, to dopiero jest ułatwienie. Szybciej można odejść z tego świata nie?
@gandalf_rzulty: Co ma piernik do wiatraka. Tworzenie smogu jest łamaniem NAPu. Dobra, przerabiałem już te dyskusje setki razy EOT
@kuroszczur: Czyli nadal pompujesz wyświetlenia i zasięgi na YT, ergo wspierasz coś czego niby nie wspierasz. XD
Wiesz co, ja jak rozpocząłem bojkot Orlenu to konsekwentnie jedyne co na nim robię to sram i sikam.
Nie raz to mówiłem i będę to mówił. Wolny ryneczek wykopowej prawicy kończy się tam, gdzie trzeba zapłacić za nieoglądanie reklam.
@ibilon: Poziom odklejenia w-----ł w sufit płaskiej ziemii. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Nazywać ZSRR czy III Rzeszę lewicowymi krajami, bo miały elementy socjalizmu, z resztą, na Wykupie to nawet PiS jest lewicowy, bo tak Pan Memdzen powiedział. XD
@kuroszczur: Mam YT Premium i drę łacha z takich Januszów biznesu jak Ty i tych co płaczą, że ktoś płaci za YT xDD Oczywiście Twój Librewolf albo inne NordVPN nie śledzą Waszych danych ( ͡° ͜ʖ ͡°)