Aktywne Wpisy

wykopowa_ona +2300
Mirki, to dziś!
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
źródło: temp_file8082776049642861667
Pobierz
Nacho_Libre +18
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Mirki dopiero zaczynam się uczyć maca, podpowie ktos jak zrobic żeby safari domyślnie otwierało się w trybie pełnoekranowym, żebym nie musiał klikać na zielone okienko żeby powiększyć?
@ratollo: Aby skonfigurować Safari w trybie pełnoekranowym jako domyślny, możesz wykonać następujące kroki na swoim komputerze Mac:
Otwórz Safari: Kliknij ikonę Safari w swoim docku lub znaleźć w folderze "Programy" na swoim
@ratollo: a po co w ogóle je zamykasz? po prostu zostaw je otwarte, będzie jako osobny pulpit a jak je chcesz znowu to wróć do niego zamiast je zamykać i otwierać
@ratollo: po stylu wypowiedzi odrazu widać, że to chat-gpt pisał.
Alternatywnie, że jesteś nowy, to powinieneś wiedzieć, że nie ma sensu wyłączać Maca. Zawsze tylko zamykaj klapę laptopa (chyba że zamierzasz nie korzystać z niego przez 3 dni z rzędu), a Safari możesz uruchomić w trybie pełnoekranowym i przestać go wyłączać (zresztą
Preferencje systemowe➤Ogólne➤ odhacz ☑️Zamykaj okna, gdy zamykam aplikacjęNastępnie uruchom Safari w pełnoekranowym trybie i zamiast wyłączać kartę (⌘ + W), wyłączaj aplikację (⌘ + Q). Następnym razem jak uruchomisz Safari, to włączy się w trybie pełnoekranowym.