Wpis z mikrobloga

#danielmagical
Widzę temat podłapany,tylko podejście tragedia xd
Tam w miejsce WaŁsickiego,gdyby była jakaś pijawka od Szkolnej,to temat pewnie byłby już w toku.
Tam trzeba usiąść i Jacusiowi wytłumaczyć co jest do ugrania A NIE KUR...WA TŁUMACZ GOOGLE xd
Zgrać wszystkie The best of najazdów na Jace.
Ktoś musi iść z Jacą zawiadomienie napisać.
Jak prokuratura puści to dalej,to pisać wniosek o przydzielenie adwokata z urzędu i dalej już adwokat by się tematem zajmował. Bo Jacuś nie zdaje sobie sprawy,jaką armatę ma na tucznika.
A ten się go pyta czy zamierza coś z tym zrobić,a głupi Jaca odpowiada NIĆ A CO xd
Pobierz LenoV12 - #danielmagical 
Widzę temat podłapany,tylko podejście tragedia xd
Tam w mie...
źródło: IMG_20231102_171733
  • 15
@piotyyyyyr1:
No nie Jaca sam,bo wiadomo że "rozkur..wiony mam mózg"
Jakiś ojciec prowadzący by był do tego potrzebny.
Ktoś musi zgrać te shoty,zawiadomienie dobrze ubrane w odpowiednie słowa napisać.
Wystarczy,że pociągnął by temat do złożenia zawiadomienia i przyznania adwokata z urzędu.
Najlepiej od razu adwokat od początku. No ale tam nie ma komu. Pijawki od Szkolnej by to spokojnie ogarneły. Większość odszkodowania by przytulili,dla jacy z 3k xd ,no i jeszcze
@LenoV12: z ciekawości , czemu dopiero teraz ktokolwiek z tego dc co kieruje robakami zamierza coś z tym zrobić? A nie już wcześniej kiedy i tak już można było gdzieś zgłaszać
@TryAgain96:
Bo z Jacusiem trzeba usiąść i mu drukowanymi wytłumaczyć,że jest kaska zadośćuczynienia do zgarnięcia,choćby te 100k
Jaca nawet nie musiałby nic kłamać,tylko prawdę by mowił,jak było,jak się przy tym czuł,i że to nie była gra aktorska,tylko Dauniel kazał mu tak mówić. I tucznik usadzony z ciekawszych paragrafówf,a do tego jeszcze można na tym zarobić z odszkodowania.
@TryAgain96:
Prawnika może mieć z urzędu,jeśli prokuratura klepnie temat i pójdzie wniosek do sądu,to się pisze do sądu o przyznanie pełnomocnika z urzędu,z powodu trudnej sytuacji materialnej i "rozkur...wionego mózgu"
A przed złożeniem wniosku to można się dogadać z kancelarią na jakiś procent z wywalczonego odszkodowania.
@TryAgain96: ja mam przynajmniej z 4 shoty jak grubas jace bije, tylko znając życie jakbym udostępnił to tu to już by ktoś zgłosił , a je same w sobie i tak ciężko wyszukać bo mają mało wyświetleń i trza kopać po yt
ja tam mogę napisać jakomś treść lub ktoś pomógłby co miał z tym doczynienia, ale to ktoś jacy musiał przeczytać i wiadomo podpisać i złożyć prokuratorowi.