Aktywne Wpisy
pastarri +53
Brakuje mi pracy z biura.
Pracuję z zdalnie domu już od ponad trzech lat. Zespoły albo zagramanicą, albo co najwyżej w Polsce, ale w innym mieście. Brakuje mi tego, żeby wyjść z domu czasem, popitolić se głupotki w trakcie roboty przy kawie czy coś. Lepiej się z ludźmi współpracuje po tym, jak już ich się pozna twarzą w twarz, łatwiej ruszyć dupę, żeby załatwić coś po pracy jak już się jest w
Pracuję z zdalnie domu już od ponad trzech lat. Zespoły albo zagramanicą, albo co najwyżej w Polsce, ale w innym mieście. Brakuje mi tego, żeby wyjść z domu czasem, popitolić se głupotki w trakcie roboty przy kawie czy coś. Lepiej się z ludźmi współpracuje po tym, jak już ich się pozna twarzą w twarz, łatwiej ruszyć dupę, żeby załatwić coś po pracy jak już się jest w
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Widzę po komentarzach, że wykopki są bardzo zadowolone z wizji przedłużającej się wojny, albo wręcz potencjalnej porażki Ukrainy. Jak wiadomo nic tak nie raduje jak mienie za sąsiada drugą Białoruś bo tym prawdopodobnie się stanie Ukraina jeśli Rosja wygra. Nie mam bowiem wątpliwości co nastąpi później gdy armia Putina wkroczy do Kijowa. Wschodnie tereny zostaną przyłączone do ruskiego miru, a z tego co zostanie powstanie marionetkowe państwo gdzie będą stacjonować rosyjskie wojska. Kryzys imigracyjny oczywiście pogłębi się jeszcze bardziej, a za kolejne kilka lat kto wie czy Putin nie zdecyduje się na kolejną wojnę tyle, że tym razem z nami. Powtarzam więc jeszcze raz. Wygrana Rosji to najgorszy scenariusz dla Polski. Pat na froncie też nie jest dla nas dobry. Im szybciej ta wojna się skończy tym lepiej dla nas.
#ukraina #wojna #rosja
@Al-3_x: tylko r0syjske trolle są zadowolone, nikt myślący tak nie uważa.