Aktywne Wpisy
1-1-1-1 +65
Jak już wcześniej pisałem, nikt tak dobrze nie zrobi z młodych chłopaczków pilowców jak polki, które dają dobre rady związkowe xDD I jeszcze te komentarze lajkowane w tysiącach xDDD
#redpill #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow
#redpill #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow
PIAN--A_A--KTYWNA +279
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
@dom_perignon: aż siebie zacytuję żeby nie było niedomówień i kolejnych fikołków;
@Deska_o0: no i właśnie feminizm walczy o to żeby nigdy tak się nie stało.
Ciekawi mnie ile tys. ha w międzyczasie sprzedali.
Masz działający link według którego już w 14 lat temu mieli ponad 160tys
https://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1509032,1,przeswietlamy-majatek-kosciola.read
Wykresu nie ma, strona nie działa
@Deska_o0: dziwne. Mi działa. Wykres pic rel
@pastor_manning: nie tyle mylę a po prostu do teraz nie miałem o tym zielonego pojęcia, ale w dalszym ciągu jest tam tylko stan aktualny (na 2014) z całkowitym pominięciem sprzedanej oraz przekazanej innymi sposobami.
Akurat dla wielu żeńskich przedstawicieli zawodu sędziego, słowo "sędzina" przeszkadza, jest wręcz obraźliwe. Niegdyś bowiem używano tej formy jako określenie żony sędziego, a nie sędziego. Osobiście w tym przypadku "sędzia" traktowałbym jako formę neutralną odnoszącą się do obu płci, jedynie zamieniając zaimki w razie potrzeby.
Edit: Nie czytałem głębiej dyskusji, także pardon za ponowne pisanie tego samego
@SarahC: jasne, komunistyczny reżim właśnie z tego powodu zwalcza zorganizowany kościół xD. Wcale powód nie jest ideologiczny, no prośba xd
@Deska_o0: tak, tak walczy i to jest zgodne z jego poglądami. Masz błędne pojęcie o feminizmie, porozmawiaj z jakąkolwiek feministką, to ci wytłumaczy że to co teraz mówisz to mansplaining, a każdy ktory nie chce iść do wojska to tchórzliwy facecik. Poczytaj twitty najbardziej znanych polskich feministek a potem obejrzyj film na YT z kanału myśleć głębiej krytykujący filmik koroluka. W polskim