Aktywne Wpisy
Sigfried +99
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
KwadratF1 +290
#ukraina #ruskapropaganda #bekazpodludzi #konfederacja #braun
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
#logikarozowychpaskow
Jak facet nie chce szona czy innego starego zużytego próchna to nagle staje się "chłopcem". Niedojrzałym aby podołać takiej wyzwolonej kobiecie XD
Logika kobiet.
Przecież to jakaś reklama scamowej sex stronki też mi to wyskoczyło
@GratisLPG: złapać jakąś wenerę od niej xD
@RitmoXL: oczywiście, to zwyczajnie kolejna odsłona tego samego manewru co kobieta mówiąca facetowi, że nie jest "prawdziwym mężczyzną". xD
i tak, wiem o tym, bo niestety jako spermiarz na instagramie klikam czasem reele z jakimiś dupami i potem mi tak sugeruje xD
Dziewczyna: Nie ma chłopaka -> Nie ma dojrzałych facetów, którzy by jej "sprostali"
Facet: Nie ma dziewczyny -> Jak chad to "piotruś pan"; jak normik i niżej to przegryw