Aktywne Wpisy
pastarri +92
Mój sąsiad pali na balkonie, dym wlatuje przez moje otwarte okna do pomieszczeń w moim mieszkaniu. Nie da się zostawić okna otwartego, bo zaraz czuć dym. Non stop siedzi na balkonie i pali - dziennie spokojnie mu schodzi paczka fajek jeśli nie więcej.
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie

Ibiryd +835
Kilka dni na X i chłop spotkania z posłami urządza. To się nazywa skuteczność - nawet PSL takiej nie ma.
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci
źródło: IMG_7160
Pobierz

@Mavelleyn: To mnie najbardziej wk0rwia. Wszystko wlatuje mi na chate. Nie jestem święty, ale porzuciłem ten bezsensowny nałóg dawno temu. Po latach żałuje, że paliłem.
Najgorszym co może cię spotkać, to jak palacz przy rodzinnym obiedzie zapali papierosa. Ja przerywałem jedzenie i wychodziłem. Nawet kiedy byłem palaczem.
@kureci_paratko: przecież to bezczelność jak s-------n nawet w PRLu gdzie palili szlugi w biurach w zamkniętych pomieszczeniach przy biurku xD
@kureci_paratko: takiej patoli to nawet w najgorszych rejonach swojego zadupia nie widziałam