Aktywne Wpisy

Historycznygagatek +176
Wiecie co jest najgorsze? Chęć niesienia dobra w tym parszywym życiu i wielka, twarda pięść obcych ludzi na mojej gębie.
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do

źródło: IMG_7924
Pobierz
Thiocomaster +38
Każda praca jest ważna pamiętajcie o tym. Każdy z nas jest częścią większego organizmu jakim jest nasz kraj i trzeba robić swoje.
Pytacie jak się z tego bycia przegrywem wyrwać...no cóż nie jest to rzeczą prostą. Nie będę wam proponował jakiś kursów tańca bo to lipa. Jeśli macie tyle kasy co tu piszecie i wyciągacie 6 czy 10 na rękę to zróbcie tak:
Odlozcie na porządny samochód nie musi to być BMW może być skoda fabia ale idź do salonu i kup sobie nowe pachnące nawet na raty. Przy tych zarobkach was stać. Kup sobie porządne ubrania jakieś perfumy i zajmijcie się jakaś pasją. Jak macie kasę zapiszcie się na tenis....nie nie ping ponga tylko tenis ziemny. Wynajmijcie instruktora kupcie ciuchy fajny sprzęt( tylko nie jakieś artengo) i nauczcie się grać. Jak już ogarnicie temat to na FB są różne grupy gdzie szuka się partnerów do gry. Dużo wolnych juleczek gra. Sam gram z młoda lekarka babeczka co ma firmę i prawnikiem. Można poznać dużo ciekawych ludzi do których nie mielibyście podejścia.
Dobrze żebyście zaczęli też czytać żeby poszerzyć słownictwo. Ale nie jakieś bzdety tylko np książki o inspirujących postaciach które zrobiły coś z niczego. Aleksandrze wielkim Napoleonie itp. Wiadomo manier szybko nie nabierzecie ale na pewno zyskacie pwiecej pewności siebie. A kobiety to wyczuwają. Jak wsiądzie do takiej fury z salonu nowej pachnącej to jest inna gadka.. nie wasze 12 letnie wypierdziane BMW czy audi na nikim wrażenia nie zrobi...co wy robicie z ta kasa?
Zarabiacie 5...10 tys a zrecie gotówce z biedronki i popijacie harnasiem? Mi po takim żarciu morale spadłoby do zera...weźcie kupcie normalne produkty i gotujcie coś normalnego smacznego...jak macie mieć chęć do czegokolwiek jedząc takie odpady co nawet pies się nie chwyci? To na razie tyle jak coś mi się jeszcze nasunie to napiszę.
Dla tych co robią w januszexie za najniższą nie ma już nadziei ale jak masz te 5...czy 6 przynajmniej to to co wyżej napisałem możesz zastosować.
@daretti877: wątpię, aby kolegę było stać na tenis z pensji nauczyciela. Dobry bait nie
Komentarz usunięty przez autora