Wpis z mikrobloga

@Mamaboss: ten habibi wyglada jakby sie miał zaraz ubrać w łachmany i iśc do krasnalskiej kopalni kopać diamenty. Strzelam, że nie ma wiecej jak 165 cm, mega to widać po jego krasnalowych proporcjach. Taki trochę mini-mężczyzna, do torebki zmieścisz xD
@Mamaboss: nie zabolało, smieje się, że wklejasz krasnala jako przykład. 1,75 m xD Typ tu nie ma nawet 165cm xD, rozmiar buta jakby w Smyku je wybierał. Daj jakiegoś Coopera czy Hiddleston'a, a nie taką napompowaną zabawkę dla dzieci (dosłownie). Większy facet, który cos cwiczy wziałby tego lowelasa za kark i wyrzucił przez okno jak poduszkę xD To już manlet Hardy byłby tutaj lepszym przykładem xD
@Sprus: #!$%@? mnie jak doszukujevie się cenzury, gdzie ai bazuje na wysrywach które sami produkujecie xd Myślicie, że dlaczego po wpisaniu "biała kobieta" partner jest czarny? Bo #!$%@? nikt nie opisuje białej pary używając takie zwrotu, nietrudno się domyślić że tak podpisywane są zdjęcia różnokolorowych par. Ale łatwiej słabym umysłom dorobić teorie spiskowa
@szybki_zuk gdybyś chociaż raz spróbował korzystać z binga wiedziałbyś że ping blokuje pewne hasła które są niepoprawne politycznie lub niezgodne z lewackim #!$%@?

wtedy gdybyś to wiedział to nie #!$%@?łbyś głupot
@Mamaboss ładnie wyjaśniłaś @Sprus :D

Obraz stworzony przez AI z pewnością miał prompta „Polska kobieta po 30 roku życia szukająca mężczyzny”. Wcale nie było tam dodanej informacji o dzieciach ciemnej karnacji, telefonie sugerującym Tindera. Tak było, nie zmyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jeśli panowie ze zdjęcia to wyjątek w Polsce, to dzieciate kobiety po 30-stce szukające mężczyzny to tez wyjątek.

W sumie gdyby się tak zastanowić i wyjść
@dotankowany_noca: zastanawia mnie poziom tego serwisu biorac pod uwage ze te trolle lataja sobie dalej od pol roku, a ktos czasem za napisanie zbyt dobitnej prawdy na tym portalu wacha kwiatki od spodu... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
nie boli mnie fakt ze takie #!$%@? istnieja bo to zawsze bylo jest i bedzie, ale jesli ludzie potrafia rozpoznac ta sama osobe co od pol roku zasmieca portal to