Aktywne Wpisy
xena_x +25
Kobieta 30-40 lat zalicza ścianę. To zdjęcie pokazuję jak jest w rzeczywistości. Na zdjęciu mężczyźni w wieku ok. 30-40 lat. Mega niezadbani, zakola, łysina, piwny brzuch, szara cera, twarz zmęczona od picia alkoholu. Alkohol i papierosy bardzo przyśpiesza starzenie. Ulubionym napojem polaczka jest piwsko które pije przynajmniej 2 razy w tygodniu.
Sciana dotyczy mężczyzn 30-40 latków którzy najgłośniej kwiczą że kobiety w ich wieku są nieaktralcyjne. W komentarzu wklejam zdjęcie jak wyglądają
Sciana dotyczy mężczyzn 30-40 latków którzy najgłośniej kwiczą że kobiety w ich wieku są nieaktralcyjne. W komentarzu wklejam zdjęcie jak wyglądają
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #tinder #blackpill #redpill #przegryw
Jakim cudem taka całkiem spoko laska (do tego młoda 20l) jest z takim grubym typem i chyba starym?
Nie mówię, że to jakaś niesamowita piękność ale dysproporcja jest spora.
Jakieś nieporozumienie dla mnie, tym bardziej, że wychodzi na to, że będzie ślub xDDD
Jakim cudem taka całkiem spoko laska (do tego młoda 20l) jest z takim grubym typem i chyba starym?
Nie mówię, że to jakaś niesamowita piękność ale dysproporcja jest spora.
Jakieś nieporozumienie dla mnie, tym bardziej, że wychodzi na to, że będzie ślub xDDD
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
3 lata temu kobieta się wyprowadziła i zabrała dzieci. Jakieś 2-3 dni później starsza córka (miała wtedy niecałe 10 lat) wróciła mówiąc, ze nie chce mieszkać z matką (wyprowadziła się, ze względów technicznych do mieszkania klatkę obok).
Rozpoczęła się sprawa w sądzie - ona chce dzieci u siebie i alimenty 4k. Ja mówię - nie, Lena mieszka ze mną, o kasie możesz pomarzyć.
Przez 2 lata boksowaliśmy się w sądzie, chodziliśmy na mediacje, do psychologów sądowych itp. Starsza cały czas mieszka u mnie, chodzi od czasu do czasu do matki, czasem na noc. Młodsza często przychodzi, chętnie zostaje na noc.
Mamuśka robi błąd za błędem - wywiera presje na Lenę każąc jej 'wracać' do matki (LOL), czasem blokuje młodszej wyjścia do mnie.
Potem pojawia się opinia zespołu specjalistów sądowych, gdzie jest czarno na białym, że jest OK, ja jestem OK, sytuacja że Lena mieszka ze mną jest OK.
Mamuska się wściekła - zaczęło się zamykanie młodszej w domu i nie puszczanie jej do mnie. Starsza się obraziła na matkę. Ten ostatni rok to było tak w kratkę, raz odpuszczała a potem znowu zaczynała kombinować i blokować mi dostęp do młodszej córki.
Dziś sąd ogłosił wyrok: Lena u mnie, Inga u niej, zasądzone odwiedziny córek u rodziców, w kratkę, na zmianę. Żadnych alimentów, żadnej opieki naprzemiennej. Moja wygrana w 100%
Możecie gratulować plusami :)
Gdyby nie brakowało ci męskości to dzieci byś jej oddał i zapłacił te alimenty bo co to jest 4k na zdrowego "chlopa" tak to zachowałeś sie jak najgorsza kanalia
Trzeba było jej ustąpić i zachować się jak mezczyzna
@FrozenShade: Jak ja Ci gratuluję. Miałem podobną sprawę ale jakieś 15 lat temu. I to we wtedy ówcześnie znanym sądzie w Świdnicy. Byłem na przegranej pozycji od samego początku, tym bardziej tak mówił wtedy mój "adwokat". A na rozprawę przyszedł wyjątkowo jakiś chłop
@FrozenShade: raczej życiowa porażka...
@FrozenShade: jeśli plus pocieszy Cię że jesteś "odpadkiem" na rynku matrymonialnym (przynajmniej według tych wyśmiewających samotnych z dzieckiem) i musiałeś się z babą boksować w sądzie to spoko, łap.
@lojawyk: niestety to jest najtrudniejsze, bo oboje rodzice musza chciec mieszkac obok siebie a przynajmniej w jednym miejscie, bo dzieci chodza do tej samej jednej szkoly, maja znajomych, zajecia w jednym miejscu wiec nie mozesz sie przeprowadzic sie wyjechac gdzies przez caly ten czas.
Dodatkowo jak dzieci sa naprawde male to dochodzi duzo ustalen chociazby medycznych, opiekunczych, wakacyjnych, swiat