Aktywne Wpisy
heksengerg +1133
Andrzej odchodzi na emeryture. Pracował w zakladzie od 1990 roku.
#pracbaza
#pracbaza
iforgotmypass_ +17
Jakie jest wasze najdroższe "ups" w życiu? ja kiedyś wymieniając uszczelkę przy kolektorze dolotowym (saab 9-3) urwałem śrubę w głowicy. Potem złamał mi się wykrętak przy wykręcaniu. A potem to już się jeden wielki bajzel zrobił. Z racji tego, że i tak w planie było d-------e mocy, to zdecydowałem się na kupno nowej głowicy po regeneracji xD
#majsterkowanie #mechanikasamochodowa #mechanika może jeszcze #stolarstwo #
#majsterkowanie #mechanikasamochodowa #mechanika może jeszcze #stolarstwo #
Chce kupić matce. Dodam że ona niczego nie używa, oprocz ewentualnie czegos taniego w stylu nivea lub ziaja do okoo 10zl
#uroda #dermatologia #medycynaestetyczna #pielegnacja #rozowepaski #skora #kosmetyki #kosmetologia
Komentarz usunięty przez moderatora
@kissmybattery: Co te kremy robią? Bo w tym wieku to już chyba nie da się pozbyć zmarszczek zwykłymi kremami.
@choochoomotherfucker op chce kupić mamie produkt do pielęgnacji dopasowany do wieku, to taki polecam. mogą dać minimalną poprawę, i powstrzymać na czas stosowania powstawanie nowych, lub poprawić jej stan poprzez odpowiednie nawilżenie, odżywienie itp. w przypadku produktów marek bazujących głównie na marketingu często jest to efekt na poziomie