Aktywne Wpisy
Doxori +36
To jest niesamowite jak 8 lat temu wszyscy tutaj najeżdżali na Tuska. A teraz cały wykop zawalony Tuskiem jako bohaterem i cesarzem Europy i jakiekolwiek słowa krytyki w jego stronę są już wyzwiskami, że głosujesz za pisem albo konfederacja. Jestem ciekawy jak to będzie wyglądało po 8 lat znowu. #sejm #tusk
RDiP +6
#zdrada #rozowepaski #niebieskiepaski
Przyszedłem się wygadać, bo żona ostatnio bardzo podejrzewa mnie o zdradę... I niestety ma rację. Pracujemy razem z żoną, mała firma, którą zbudowaliśmy razem. Zanim zaczniecie oceniać, posłuchajcie co mnie skłoniło do takiego czynu. Trzeba cofnąć się w czasie o mniej więcej 10 lat wstecz, wtedy się poznaliśmy. Wiadomo, wspólne spacery, te same zainteresowania, było pięknie. Do tego zarówno żona jak i ja bardzo lubiliśmy seks. Potem standardowo ślub,
Przyszedłem się wygadać, bo żona ostatnio bardzo podejrzewa mnie o zdradę... I niestety ma rację. Pracujemy razem z żoną, mała firma, którą zbudowaliśmy razem. Zanim zaczniecie oceniać, posłuchajcie co mnie skłoniło do takiego czynu. Trzeba cofnąć się w czasie o mniej więcej 10 lat wstecz, wtedy się poznaliśmy. Wiadomo, wspólne spacery, te same zainteresowania, było pięknie. Do tego zarówno żona jak i ja bardzo lubiliśmy seks. Potem standardowo ślub,
Więc dlaczego akurat 50k? Bo tylko takie zarobki są w stanie zaspokoić potrzeby p0lek:
- Mieszkanie 90m2+ w centrum warszawy w wysokim standardzie - czyli około 2 bańki trzeba wydać
- Samochód minimum za 400k - audi, bmw, mercedes amg - najlepiej w kabriolecie. Jeśli masz mazdę albo toyotę do dla p0lki jesteś podczłowiekiem. A posiadanie i serwis tych samochodów swoje kosztuje
- Podróż za granicę minimum 3 razy w roku - 2 razy wystarczą jakieś włochy albo hiszpania ale trzeci to już musi być jakieś bali, usa albo brazylia. Bo "jej koleżanki były tam". Bez żadnego dziadowania - trzeba na takie 3 wycieczki liczyć z 80k
- Jedzenie w restauracjach przynajmniej 4 razy w tygodniu - dla p0lki jest to sexy jeśli umiesz gotować ale jeśli to robisz częściej niż raz w tygodniu to zaczyna tobą gardzić - prawdziwy mężczyzna nie pracuje w kuchni tylko płaci za to innym samcom którzy są niżej w hierarchii społecznej
- Już nie mówiąc o tym co dalej czyli weselu czy dzieciach - wtedy dopiero zaczynają się prawdziwe wydatki typu prywatna szkoła albo wymuszone zaręczyny na Santorini
A że faceci zarabiający 50k mają trochę oleju w głowie to na szczęscie traktują p0lki jak rękawiczki - szybki seks i nara. Stąd księżniczki coraz częściej lądują na tinderach w wieku 35 lat i oznajmiają że już w sumie nikogo nie szukają bo faceci są bee. Albo malują włosy na różowo i gadają o ucisku patriarchatu xd
#p0lka #przegryw #warszawa #bekazlewactwa #rozowepaski #bekazrozowychpaskow
a) blok
b) na zadupiu
c) patodeveloperka
I nie ze dostałeś za darmo tylko musisz spłacać pół życia za gruby hajs, nigdy bym się na coś takiego nie zdecydował, jej chłopak jest po prostu mentalnie tam gdzie użytkownicy tagów #p0lka #redpill #przegryw #blackpill
Już dosłownie lepiej by było mieszkać w Łodzi i dojeżdżać 100 km do roboty.
@Viado: dalej nawet nie czytam bo to chyba oczywiste i tak samo traktuje takich ludzi
A z drugiej strony znam Oskich niższego sortu (niższego sortu bo nie maja bogatych starych), którzy zarabiają 5-10k do
@Eugeniusz_Zua: Jak pisałem w innym wpisie - wraz z brzydotą wymagania finansowe rosną wykładniczo. Widocznie Ci goście są tak brzydcy i niedynamiczni, że pensja x10 nie wystarczy. Z resztą się zgadzam - najważniejszy
musiałbyś mieć duży kapitał,