Wpis z mikrobloga

@Kutafonix215; Dlatego właśnie grzegórzki stawiałem sobie jako wyznacznik faktycznej wartości nieruchomości. Jeśli ten bastion pada, to zaraz powiedzą Ci że jakaś sołtysowska czy centralna rzeczywiście musi kosztować parę tysięcy więcej od metra. W kilka miesięcy! O ile w covidzie jeszcze było to dosyć naturalne i zrozumiałe tak teraz jest niewytłumaczalny skok.

Te 50m mieszkania o których piszesz były o tyle fajne, że bardzo łatwo przerabiałeś na 3 pokoje, sam takie
  • Odpowiedz
@Szczek_Achada: akurat kupiłem tam na początku roku. Nadal obserwuję co się "dzieje" w okolicy. Od połowy 2022 ceny praktycznie stały w miejscu. Tak jak piszesz, wszystko rozkręciło się od lutego/marca tego roku przez bk 2%. Największe skoki rezerwacji w inwestycjach były przed kolejnymi podwyżkami... W mojej opinii jest to jedno z najfajniejszych miejsc w Krakowie, zwłaszcza te rejony bliżej Wisły.
  • Odpowiedz
@1M1k3: w mojej też, pozdrawiam sąsiada! Zieleni tyle co w Hucie ale wszędzie masz blisko. Jedyną wadą tych starszych były małe metraże. Chcąc zostać w starej zabudowie z widokiem na drzewa musiałem się trochę nagimnastykować żeby znaleźć większe.
  • Odpowiedz