Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Bo szkoła podstawowa to patologia, studia to samodzielność, a praca to pole do popisu.

Bieganie za kobietami nie ma tu nic do rzeczy. One i tak się nawiną.

Najczęściej właśnie po rozpoczęciu pracy zaczynasz dopiero inwestować w siebie i naukę relacji międzyludzkich.

Jeśli się hajtneli przed 25 to słabiutko.
  • Odpowiedz
Ja chyba żyje w jakimś matrixie albo blackpill został obalony..

@mirko_anonim: Tylko, że blackpill nie zakłada, że tylko Chad znajdzie partnerke. Na koniec ludzie i tak wiążą się na stałe z ludźmi z tej samej ligi. Większość facetów nie wie i się nie dowie, że ich laska ma na koncie szybkie akcje z przystojniakami. Zauważyliście, że laski zawsze odpowiadają "miałam dwóch facetów"? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Niech mi ktoś wytłumaczy bo na prawdę jestem wkurzony na maxa jakim cudem już 3 chłop, którego znam ze szkoły bierze ślub?!

@mirko_anonim: Ślub to najczęściej sukces kobiety a nie faceta. Jak kobieta nie może ogarnąć przystojniaka to znajduje sobie chociaż beciaka, który będzie sprawiał, że jej życie bedzie łatwiejsze.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim zrobili coś ze sobą i osiągnęli swój sukces.

Liczy się nie start ale meta
Widzicie droga jest daleka
Można zacząć jak rakieta dom kareta sława keta
A skończyć jak melepeta na waleta i
  • Odpowiedz
bluepillowe wyjątki są bolesny dla przegrywów, ale też trzeba poznać parę od środka- jak żyją, jak się traktują i jakie pożycie łóżkowe prowadzą. Hajtnąć się i rozwieść po kilku latach to nie sukces.
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim
ᐳbądź op
ᐳmartw się debilami

Ogranij się, oni nie wiedzą co robią, matka i ojciec pewnie każą, zobaczysz że i tak spędzisz życie lepiej niż oni nawet z divami
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: >Tak jak ja byłem w szkole średniakiem to dwóch z nich było najniżej (byli gnojeni przez swój wygląd i spi3rdolenie

Może nie są nudni, a jeszcze wyglad mogl im sie sporo zmienic, jak i sami mogli nadgonic wygladzeniem tradziku, fryzura lub ubraniami, a nawet silownia i dieta
  • Odpowiedz