Aktywne Wpisy
jmuhha +40
Nigdy nie wybacze sobie, że zamiast na programistke która nie musi wstawać i pracuje z home office poszłam na lekarke, która musi jeździć do szpitala i zarabia 1/3 tego co programistka (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#programistka15k #programista15k
#programistka15k #programista15k
SaintWykopek +1177
Kto miał taką latarkę plusuje
Właściciel pizzerii postanowił spełnić dobry uczynek, a przy okazji ogarnąć stosunkowo tanią reklamę, którą lokalna społeczność z pewnością na długo mu będzie pamiętać. Z resztą - gdybym mieszkał w tej okolicy to pewnie sam wybrał bym się na miejsce z termosem albo kocykiem by jakoś pomóc marznącym.
Sprawa z pozoru oczywista? Nie dla PiSowców. Oni na serio myślą, że ci ludzie zagłosowali za pizzę i wszystko zostało ukartowane xD PiSowcy jako jednostki są zapatrzeni w siebie i "należne im programy+" do tego stopnia, że nawet im przez myśl nie przejdzie, iż ktoś dobrowolnie może pozbawić się części pieniążków by pomóc bliźniemu w potrzebie. Z resztą PiSowcy nawet idei WOŚP nie są w stanie objąć rozumem, robiąc z Owsiaka jakiegoś potwora.
Wypowiedzi są z grupy publicznej, jednak je cenzuruję - może kiedyś ci ludzie będą się za nie wstydzić.
#wybory #bekazpisu #polityka #wroclaw #urojeniaprawakoidalne
@dojcz_szpreche_nicht: Dokładnie. To właśnie są ci wielcy patrioci, wycierający sobie gęby kościołem. Zwykła, codzienna życzliwość przepala im styki. Niepojęte to dla mnie ...
@nalot_1: Ale to PiS przegłosował przepisy o zwożeniu ludzi do komisji wyborczych https://www.prawo.pl/samorzad/dowoz-wyborcow-na-wybory-obowiazek-gmin,522987.html
¯\(ツ)/¯ u nich zawsze wszystko na odwrót.
To nie Caritas ani święta żeby coś dostawać za darmo. Dlatego poniekąd rozumiem.
W skali całego kraju, ten odsetek to 1.4% ( ͡º ͜ʖ͡º)
@blisko_kebab: Dzięki za cyferki :) O ile pamiętam to głównym
@Zarrakash: Zgodziłbym się gdybym nie mieszkał w Polsce. Ale mieszkam. Tu zaszedł
@Zarrakash: pisowiec by tak zagłosował, z reszta, #!$%@?, za pizze. Za 3 dniowa kajzerke by zagłosował jak własciciel każe